Wide Screen
Image default
Előzetesek

Az idő fogytán – Új tévés spottal erősített be az Utazók

Két új nemzetközi előzetest mutattak be a Jennifer Lawrence és Chris Pratt új sci-fijéhez, az Utazókhoz.

Egy pár új promóciós videót – egy francia és egy angol nyelvű előzetest – mutattak be Morten Tyldum filmjéhez, az Utazókhoz. A most bemutatott képkockákban új bepillantást kapunk az Avalon nevezetű űrhajóra, és főhőseink kalandját is jobban megismerjük. Sőt, olyan képpel is találkozhatunk, ami könnyen lehet spoiler értékű tartalom is, úgyhogy csak óvatosan, mindenki saját felelősségére nézze meg a lap tetején, illetve lap alján található előzeteseket.

Egy rutin utazásnak indult, azzal a céllal, hogy új otthonra leljünk a végtelen űrben. Két utasunk a tervezetnél 90 évvel korábban ébred fel, ugyanis egyszer csak meghibásodott a hajó. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) csak ketten vannak ébren a hajó fedélzetén, mialatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg nem bírják tovább, s engednek a testi vágyaknak. Rá kell döbbenniük, hogy a tét óriási, hiszen 5000 másik utast is meg kell menteniük, és erre csak ők, együtt képesek.

A Passengers filmet Morten Tyldum rendezte, forgatókönyvét a Prometheus írója, Jon Spaihts szerezte.

December 21-én kerül a mozik falára az új sci-fi kaland.

Még több a témában...

[FRISSÍTVE] Íme a Jurassic World 2 hivatalos filmcíme, és az első poszter

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a Passengers film poszterét

Kévés Bence Mihály

Tom Holland elárulta, kit szeretne Sullynak az Uncharted-filmben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább