Wide Screen
Image default
Filmek

Az eredeti tervek szerint folytatódnak a Top Gun: Maverick utómunkálatai

A stáb tulajdonképpen abban az ütemben dolgozik, mintha már nyáron a mozikba kerülne a film.

A stáb tulajdonképpen abban az ütemben dolgozik, mintha már nyáron a mozikba kerülne a film.

A koronavírus-járvány természetesen a filmvilágban is érezteti a hatását, a mozik zárva tartanak, és nyár végéig gyakorlatilag minden premiert töröltek. Ez történt a Top Gun régóta várt folytatásával is, az eredetileg kitűzött júliusi dátumot december 23-ra módosították. Ez könnyen eredményezhette volna, hogy több idő jut a film utómunkálataira, Joseph Kosinski rendező azonban a minap egy interjúban elmondta, hogy az eredeti ütemterv szerint dolgoznak tovább, tehát júliusra kész lesz a film végleges verziója.

Tartjuk magunkat az eredeti tervekhez, és úgy dolgozunk, mintha júliusban kerülne a mozikba a film. Már az utolsó simításoknál tartunk, és minden bizonnyal a korlátozások ellenére is sikerül befejezni a munkát. A mi szempontunkból mindenképpen szerencsés, hogy már ennyire előrehaladott fázisban tartottunk, egy korábbi időpontban minden bizonnyal nagyobb lehetett volna a galiba. Ettől függetlenül furcsa érzés lesz, hogy egy teljesen kész filmet tartogatunk fél évig, azonban ez a helyes döntés, ugyanis ezt az alkotást moziban kell látnia a nagyközönségnek.

Top Gun: Maverick

Nagyon hasonlókat nyilatkozott egyébként Cary Fukunaga, a legújabb James Bond-film rendezője, ő is elmondta, hogy a novemberi premierdátum ellenére ugyanolyan ütemben folynak tovább a film utómunkálatai.

A Top Gun: Maverick bemutatója tehát december 23-án lesz az Egyesült Államokban.

Még több a témában...

200 millió dollárból forog Tom Cruise és Elon Musk űrfilmje

Vigh Martin

Újra eltolták a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2. bemutatóit, miközben dátumot kapott a Sonic, a sündisznó folytatása

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise és Doug Liman rendező űrben játszódó filmjét a Universal Pictures fogja bemutatni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat