Az Empire borítóján láttátok már A galaxis őrzői vol. 2. csapatát? És az új Spotot?

Alig egy hónapra vagyunk az Őrzők második részének bemutatójától, így ennek apropóján egyre több képet kapunk a folytatásból.

Alig egy hónapra vagyunk az Őrzők második részének bemutatójától, így ennek apropóján egyre több képet kapunk a folytatásból.

Akárcsak a korábbi képek, a legújabb borító is elképesztően menőre sikerült, pont olyanra, amit mindenki elvár egy galaxist megmentő őrült tagokkal bíró csapattól. Nem túlzás kijelenteni, hogy az Őrzők nem pusztán hősök, hanem őrültek is, de hát pont ettől imádjuk annyira őket. Mikor 2014-ben bemutatták az első részt, mindenki megkérdőjelezte a film sikerét, de hamar rácáfolt erre. Rövid idő alatt az egyik legnagyobb, s legsikeresebb képregényfilm lett, amit a Marvel Studios készített.

Egy új TV Spot is bemutatkozott, melyből azt tudtuk meg, hogy a második részben Űrlordnak egy új beceneve is lesz: Star-Munch. Ha lemaradtatok az előzetesről, akkor most a lap tetején bepótolhatjátok.

Íme a legfrissebb Őrzők borító, amit az Empire Magazin jelentetett meg:

És akkor még egy borító az újságtól, amin Kicsi Groot látható:

A jól bevált receptet elejétől a végéig James Gunn szállítja, és a folytatásban visszatér Chris Pratt, Zoe Saldana, Michael Rooker, Dave Bautista, Karen Gillan, Vin Diesel (Groot hangja), Bradley Cooper (Mordály hangja), új belépőként pedig Kurt Russell (Ego/Űrlord apja) és Sylvester Stallone is meghívót kapott.

A galaxis őrzői vol. 2. bemutatója 2017. május 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Az író erősítette meg, hogy két önálló film lesz a Deadpool 3 és az X-Force

Next Article

Megkapta végső besorolását a Wonder Woman

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!