Wide Screen
Image default
Filmek

Az Amerika kapitány: Polgárháború elején még a Kapitány ellen volt Hangya

A Polgárháború egyik törölt jelenetében a Vasember csapatát erősítette az „Óriás ember”.

Az Amerika kapitány: Polgárháború az év egyik legnagyobb durranása, és még egy jó darabig marad is a megérdemelt első helyen. A film nemzetközi szinten már 1,15 milliárd dollárt zsebelt be. Érdekesség, hogy a tengerentúlon a Box Office-t még sem ez a film vezeti, hanem a Disney Pixar-tól bemutatott Senilla nyomában animációs rajzfilm. A Kapitány 407,7 millió dollárt, míg a Szenilla 478,4 millió dollárt tett zsebre az Egyesül Államokban.

A Marvel erősen kezdett bele a harmadik fázisában, melyben több új karaktert is felvonultat majd. A film egyik nagy hőse Fekete Párduc (Chadwick Boseman) volt, de Pókembert (Tom Holland) sem szabad elfelejtenünk. A mozifilm egyik nagy jelenete volt, mikor a csapatok a reptéren estek egymásnak, s Hangya molekulái óriásira nőttek. Ezekről a korai rajzokról és elgondolásokról hullt most le a lepel. Az egyik koncepciós szakember osztott meg követőivel érdekes információkat a Tiwtter-én. Ezekből kiderült, hogy Hangya eredetileg Chris Evans-féle Kapitánnyal küzdött volna meg, azaz még a Vasember csapatát erősítette.

Pontosan nem lehet tudni, hogy mely időkből származnak a képek, de nagy valószínűséggel még azelőtt készültek, hogy a stúdió kidolgozta volna Hangya szerepét a Polgárháború részben. Sólyomnak (Anthony Mackie) is volt már egy érdekes találkozása Hangyával. A Tél katonáját Sólyom és Kapitány találta meg a Polgárháborúban, majd megpróbálták Bucky fémkarját leszedni, de nem sikerült. Ekkor támadt Sónyomnak az az ötlete, hogy ismer valakit, s majd ő segít. Ez volt a felvezetője annak, hogy Scott Lang (Hangya) végül a Kapitány kötelékében lelt bizalomra.

Megnéztük volna, hogy miként erősíti az ellenoldalt is, bár akkor kihagytuk volna azt a remek kis jelentet, mikor Sólyomszem íjával lövő ki a mikron méretűvé összezsugorodott Hangyát. Nem maradunk Hangya nélkül a stúdió harmadik fázisában sem, mert 2018. július 6-án visszatér a nagydumás betörő, de ezúttal már segítőtársat is talált, a bájos Hope van Dyne (Evangeline Lilly) személyében.

Még több a témában...

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Patty Jenkins őszintén nyilatkozott arról, miért dobta vissza a Thor 2. részét

Kévés Bence Mihály

A Fekete Özvegy rejtett karaktere így fog kapcsolódni az első Bosszúállók-filmhez

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon