Alien: Covenant

Az Alien: Covenant legújabb poszterén a királynőt is láthatjuk

Ridley Scott új filmje, az Alien: Covenant újabb posztert kapott, melyen egy királynőt láthatunk? De megjött a második szinkronos előzetes is!

Ridley Scott új filmje, az Alien: Covenant újabb posztert kapott, melyen egy királynőt láthatunk? De megjött a második szinkronos előzetes is!

A 20th Centruy Fox nemrég kiadott egy harmadik posztert is az Alien: Covenant-hoz, mely elsőre kissé kuszának, és értelmetlennek tűnik, de ha jobban megnézzük, akkor észrevehetünk rajta egy különös alakot: Igen, a királynőt is ábrázolták a képen, akivel először A bolygó neve: Halálban találkoztunk.

A királynő A bolygó neve: Halálból

És akkor most következzen a bemutatott poszter:

Ugye, ti is kiszúrtátok a királynőt?

Eddig még nem volt szó arról, hogy egy királynőt is látunk a folytatásban, bár helyénvaló lenne, ugyanis az első sneak-peek-en pont egy tojást láttunk, majd kaptunk olyan posztert is, amin megint csak egy tojás volt látható. Valaki lerakja ezeket a tojásokat. Ahogy említettük, az idegenek királynőjével James Cameron-filmjében találkoztunk először, de láttunk még efféle szörnyet az Alien 4. – Feltámad a Halálban és a 2004-es Alien vs Predatorban is.

És időközben elkészült a második trailer szinkronos változata is, amit a lap tetején most megnézhettek.

Az Alien: Covenant bemutatója 2017. május 19-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Michael Peña megerősítette szerepét A Hangya folytatásában

Next Article

Brad Pitt is versenyben lehet Deadpool 2 Kábel szerepért

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!