Avatar

Avatar 2 nélkül fog eltelni a 2018-as év

A rendező percekkel korábban erősítette meg, hogy 2018-ban nem mutatják be az Avatar-film folytatását.

A rendező percekkel korábban erősítette meg, hogy 2018-ban nem mutatják be az Avatar-film folytatását.

Egészen hosszú idők óta, ha pontosak akarunk lenni, akkor 2009 óta várjuk James Camaron rendező Avatar című folytatását, ami három részes franchise-ról öt részes giga projekté duzzasztottak fel az évek során. Az előkészületek már javában zajlanak, és hamarosan, legkésőbb nyár végén kezdik is a forgatást, de arra senki sem készült fel, hogy 2018-nál is tovább húzódna a bemutató.

A The Star készített egy interjút a rendezővel, aki megosztotta a szomorú hírt: az előzetesen beígért 2018-as megjelenést nem tudják tartani.

Nos, egészen biztosan nem készülünk el 2018-ra. Még nem tettük közzé, hogy pontosan mikor készülünk bemutatni az Avatar 2-őt. És ezt el kell fogadniuk az embereknek. Tehát, mi nem Avatar 2-őt készítünk, hanem Avatar 2, 3, 4, és 5 filmeket. Ez egy ilyen epik nagy vállalkozás. Ez nem olyan, mint megépíteni a Három-szurdok-gátat. De legalább már tudom, hogy mivel fogom tölteni az életem következő nyolc évét. És egyáltalán nem ésszerűtlen ez az időkeret, ha belegondoltok. Négy és fél évünk volt egy filmre, erre most összesen négy filmet fogunk kiadni. A hét huszonnégy órájában dolgozni fogunk. Elég jól megterveztünk mindent, a díszletektől kezdve a felszerelésekig. Nagyon izgalmas lesz, bárcsak megoszthatnám ezt a világgal is. De bizonyos mértékig meg kell ezt őriznünk, és show napján lehull majd a lepel.

A 20th Century Fox előzetesen 2018-as decemberi bemutatót jelölt meg az Avatar első folytatásához, majd 2020. decemberét az Avatar 3-hoz, 2022. decemberét az Avatar 4-hez és végül 2023. decemberét az Avatar 5-höz. Bár most mintha borulni látszana a papírforma, de az még a jövő zenéje, hogy miként alakulnak a bemutatók.

Total
0
Shares
Previous Article

Új nemzetközi előzetest kapott A Karib-tenger kalózai 5.

Next Article

A Wonder Woman megkapta a végső előzetesét [FELIRATOS]

Related Posts
Tovább

Kikerült a közösségi megosztóra az X-Men: Apokalipszis legjobb jelenete

A filmről a kritika már olvasható a widescreen.hu oldalon. Nem teljesen vagyunk odáig a filmért, jobbra számítottunk nagyon. De a fenti videó feledtet picit mindent, mert ez az egyetlen olyan képsor az egész Apokalipszis alatt, amin jót röhögtünk. A többi miatt inkább a zsebkendőért nyúltunk, vagy durvább esetben felálltunk volna a vetítés közben.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!