Wide Screen
Image default
Filmek

Átlépte a 400 ezer nézőt a Kincsem!

Kincsem a magyar csodaló továbbra is megállíthatatlan a magyar mozikban, és már túl vagyunk a 400 ezredik nézőn is, hamarosan feliratosan is megtekinthető lesz.

Több mint három hónappal bemutatóját követően is jelentős az érdeklődés a Kincsem iránt: a film az elmúlt hétvégén átlépte a 400 ezer nézőt a mozikban. Herendi Gábor romantikus kalandfilmje ezzel magyar alkotásoknál régen tapasztalt tömegeket mozgatott meg, eddig elért 532,5 millió forintos bevétele pedig minden idők legmagasabbjának számít.

A Kincsem töretlenül látható a mozikban – hamarosan országszerte akadálymentesített felirattal ellátva is, halláskárosultak számára.

A Kincsemben Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Blaskovich nemes küzdelemben győzheti le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába.

A film forgalmazója a Fórum Hungary.

Forrás: Fórum Hungary

Még több a témában...

KRITIKA: Drakulics elvtárs

Kurdics Zoltán Gábor

A Kincsem minden idők legsikeresebb magyar filmje!

Már több mint 300 ezren látták a Kincsemet!

Tarjányi Tünde

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon