Wide Screen
Image default
Filmek

Arnold Schwarzenegger felkészült a Terminator 6.-ra

Az osztrák titán elárulta, hogy mikor kezd dolgozni a hatodik Terminator-filmen, amit már James Cameron keze alatt készítenek.

A jogok eddig a Paramount Picturesnél voltak, ők próbálták az új trilógia alapján lefektetni a Genisysben, ami végül nem jött össze, és mind a rajongók, mind pedig a kritikusok előtt megbukott a film, így a stúdió jobbnak látta törölni a már bekészített folytatásokat.

Év elején aztán James Cameron váratlanul arról adott hírt, hogy a jogok hamarosan visszaszállnak rá, így a Terminátor 2. – Az ítélet napja című film rendezője új trilógiába vágna, természetesen a franchise ikonikus szereplőjével, Arnold Schwarzeneggerrel együtt. Ezt a színész a The Playlist című lapnak meg is erősítette, s elmondta, hogy jövő márciusban már forog is a film:

Jövő év márciusában kezdjük forgatni a Terminator 6-ot, James Cameron és David Ellison is visszatérnek, majd ezután készül egy Conan is.

Ez egybevág az év eleji Cameron kijelentéssel, hogy 2019-ben visszakapja a jogokat, tehát 2018-ban már indulhat a forgatás, hogy aztán egy évre rá már mozikban lássuk a valaha készült legjobb Terminator rendezőjének következő sci-fijét.

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Mercedes-Benz futurisztikus autójával együtt hivatalos terveket kaptunk az Avatar folytatásaihoz

Kévés Bence Mihály

James Cameron úgy hiszi, hogy az Avatar folytatása felülmúlja a Végjáték sikerét is

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon