Wide Screen
Image default
Filmek

Alicia Vikander csodálatos Lara Croft lesz a Tomb Raider rebootban

Látva a mostani képet olyan, mintha a játék főhősét magáról a svéd színésznőről, Alicia Vikanderről mintázták volna. Annyira nagy a hasonlóság.

Látva a mostani képet olyan, mintha a játék főhősét magáról a svéd színésznőről, Alicia Vikanderről mintázták volna. Annyira nagy a hasonlóság.

Az Empire Magazineban jelent meg egy friss kép az Oscar-díjas színésznőről, Alicia Vikanderről, aki a Tomb Raider reboot főszereplőjét játssza a jövő év elején érkező feldolgozásban. A bejelentés pillanatában sokan kételkedtek benne, hogy másra kellett volna bízni a szerepet, de látva a korábbi és a mostani képet, Vikander kiköpött Lara Croft. Kis túlzással, mintha a játék készítői róla mintázták volna a régész karaktert.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

Hét évvel apja eltűnése után a főhőst alakító Alicia Vikander a 21 éves Larat fogja játszani a filmben, aki nem mellesleg Londonban él, és biciklis futárként keresi kenyerét. Lara inkább a főiskolát választotta – már amikor beül az órákra -, mintsem hogy eltűnt apját (Dominic West) keresse. Egy napon azonban úgy dönt, hogy utánajár apja eltűnésének, így felkeresi apja utolsó ismert tartózkodási helyét, ami egy sírhelyszín, valahol Japán partjainál. Hirtelen a tét óriási lesz, csak éles eszére, vak hitére és makacs akaratára számíthat, ha túl akarja élni a veszélyeket. Laranak utazása során meg kell tanulnia, hogy miként tolhatja át magát saját határain. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot, akkor rászolgálhat a Tomb Raider névre.

A mozifilm cselekményeire nagy hatással lesz a 2013-ban megjelent Rise of the Tomb Raider című videojáték, amikor is Lara hajótörést szenved a Yamatai-szigetnél. A film főgonoszát Walton Goggins játssza, a bemutató napját 2018. március 16-ra tűzték ki.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

A brit Királyi Posta bélyegekkel tiszteleg a brit videójátékok előtt

Fonyódi Dávid

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat