Wide Screen
Image default
Sorozatok

A The Walking Dead producere szerint az ajtó mindig nyitva áll Rick Grimes előtt, ha szeretne visszatérni

Úgy tűnik, hogy a Rick Grimes rajongók kaptak egy halvány reményt, ugyanis Angela Kang producer szerint a főszereplő még visszatérhet.

Úgy tűnik, hogy a Rick Grimes rajongók kaptak egy halvány reményt, ugyanis Angela Kang producer szerint a főszereplő még visszatérhet.

A The Walking Dead túlélte a zombi apokalipszist, úgy is fogalmazhatnánk, hogy kimászott a süllyesztőből, merthogy az elmúlt évadok során történelmi mélypontra kerültek a nézettségi adatok. Az új évaddal azonban mintha szárnyra kapott volna a történet, ami épp múlt hét vasárnap ért féltávhoz, de a fősodor mellett a Fear the Walking Dead is erőre kapott, jövő tavasszal pedig érkezik a The Walking Dead: World Beyond második spin-off az új generációval a középpontban.

De nem szabad megfeledkezni a mozifilmekről sem, melyben Andrew Lincoln még visszatér Rick Grimes szerepében, de arra senki sem gondol, hogy egyhamar visszatérne a sorozatba, bár az ajtó nyitva áll előtte, azonban még Angela Kang producer sem tudja, hogy erre mennyi esély van. Kang interjút adott, amiről a Deadline így ír:

Ez nem az az évad, de emberek, szeretném, ha visszatérne. Tudjátok, egy ideig beszélgettünk arról, hogy forgat valamit, azonban ő inkább színészi feladatokra akart összpontosítani, és nem akart kitolni velünk azzal, ha az utolsó pillanatban valami közbejött volna. És amúgy is egy filmen dolgozik az utóbbi időben.
Angela Kang

Az egy percre sem volt kérdés, hogy mindhárom filmre ráteszi kezét majd Lincoln, azonban a producer továbbra sem szeretné beérni ennyivel, nem tesz le arról, hogy esetleg a jövőben Rick újra szerepeljen a sorozatban majd.

Ismeritek, ő egy… igen, az ajtó mindig nyitva áll. Andy, bármikor visszajöhetsz.

Nem ez lenne az első eset, hogy valaki távozása után visszatérne, hiszen Lauren Cohan egyszer már távozott, ám miután befuccsolt új sorozata, hamarosan visszatér, már a 10. évad második felében látjuk Maggie szerepében. De akár Lennie James (Morgan) és Michael Rooker (Merle) szerepeiről is beszélhetünk, akik szintén kihagyást követően tértek vissza a sorozatban.

A The Walking Dead szereplői most szünetre mentek, legközelebb majd 2020. február 23-án térnek vissza.  

Még több a témában...

Rick is feltűnt a The Walking Dead széria új, a World Beyond spin-off előzetesében

Kévés Bence Mihály

Scott Gimple, a The Walking Dead vezető alkotója szerint Michonne megérdemelne egy saját filmet

Kévés Bence Mihály

Már meg sem lepődünk, de évadzáró nélkül marad a The Walking Dead 10. évada

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat