Nyomd, bébi, nyomd

A rendező és a főszereplők is visszatérnek a Nyomd, bébi, nyomd második részére?

A Sony Pictures hivatalosan ugyan még nem jelentette be a Nyomd, bébi, nyomd második részét, de csak idő kérdése, hogy mikor teszi meg.

A Sony Pictures hivatalosan ugyan még nem jelentette be a Nyomd, bébi, nyomd második részét, de csak idő kérdése, hogy mikor teszi meg.

A hírek szerint a Sony Pictures zöld lámpát adott a Nyomd, bébi, nyomd folytatása előtt, miután Edgar Wright, az első részt is jegyző rendező hosszas tervezés után végre elkészült a forgatókönyvvel. A jelek szerint Wright nemcsak a forgatókönyvért felel majd, hanem a rendezői teendőket is magára vállalja. Rajta kívül még az első részből Ansel Elgort, Lily James, Jon Bernthal és CJ Jones is igent mondott a második részre, vagyis az eredeti szereplőgárdával jöhet a folytatás. És ha ez még nem lenne elég, akkor a filmet azután kezdik forgatni, hogy Elgort végzett az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező Tokyo Vice-sorozat forgatásával.

Aligha lepődtünk meg a folytatást hallva, hiszen a második részről már az első rész 2017-es bemutatója óta lehet hallani, miután mind bevételben, mind pedig kritikákban abszolút nyereségnek számított a film. A 34 millió dollárból forgatott film világszerte majdnem 230 milliót hozott, a kritikákat összesítő oldalon pedig még mindig 93 százalék olvasható máig a film neve mellett. Szóval mindenki tűkön ülve várja a második részt, de csak most készült el a szkript, ami fölött Wright csaknem két évet ült.

Várhatóan az év végén kezdik a forgatást, de beszámolók szerint a visszatérő szereplők mellett egy vezető női szereplőt is keresnek a filmre, amolyan Lily James Debora karakterének ellentét, aki majd borsot törne a főszereplők orra alá. Akárcsak a történet részletét, úgy a premiert is homály övezi.

Nyomd, bébi, nyomd
Total
3
Shares
Previous Article
Star Wars

Semmit sem tudunk a következő Star Wars-filmről, de a Disney még mindig 2022-ben tervezi bemutatni

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora regényváltozatából tudjuk, hogy mi volt Ben Solo utolsó szavai Reyhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!