Főoldal Filmek A rendező és a főszereplők is visszatérnek a Nyomd, bébi, nyomd második részére?
Filmek

A rendező és a főszereplők is visszatérnek a Nyomd, bébi, nyomd második részére?

A Sony Pictures hivatalosan ugyan még nem jelentette be a Nyomd, bébi, nyomd második részét, de csak idő kérdése, hogy mikor teszi meg.

222
Nyomd, bébi, nyomd

A Sony Pictures hivatalosan ugyan még nem jelentette be a Nyomd, bébi, nyomd második részét, de csak idő kérdése, hogy mikor teszi meg.

A hírek szerint a Sony Pictures zöld lámpát adott a Nyomd, bébi, nyomd folytatása előtt, miután Edgar Wright, az első részt is jegyző rendező hosszas tervezés után végre elkészült a forgatókönyvvel. A jelek szerint Wright nemcsak a forgatókönyvért felel majd, hanem a rendezői teendőket is magára vállalja. Rajta kívül még az első részből Ansel Elgort, Lily James, Jon Bernthal és CJ Jones is igent mondott a második részre, vagyis az eredeti szereplőgárdával jöhet a folytatás. És ha ez még nem lenne elég, akkor a filmet azután kezdik forgatni, hogy Elgort végzett az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező Tokyo Vice-sorozat forgatásával.

Aligha lepődtünk meg a folytatást hallva, hiszen a második részről már az első rész 2017-es bemutatója óta lehet hallani, miután mind bevételben, mind pedig kritikákban abszolút nyereségnek számított a film. A 34 millió dollárból forgatott film világszerte majdnem 230 milliót hozott, a kritikákat összesítő oldalon pedig még mindig 93 százalék olvasható máig a film neve mellett. Szóval mindenki tűkön ülve várja a második részt, de csak most készült el a szkript, ami fölött Wright csaknem két évet ült.

Várhatóan az év végén kezdik a forgatást, de beszámolók szerint a visszatérő szereplők mellett egy vezető női szereplőt is keresnek a filmre, amolyan Lily James Debora karakterének ellentét, aki majd borsot törne a főszereplők orra alá. Akárcsak a történet részletét, úgy a premiert is homály övezi.

Nyomd, bébi, nyomd
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Utolsó éjszaka a Sohóban
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek az Utolsó éjszaka a Sohóban vetítésére

Nyerjetek belépőket az Utolsó éjszaka a Sohóban című filmre.

Filmek

Tervben a Nyomd, bébi, nyomd folytatása

Edgar Wright rendezőnek már elképzelése is van arra, miről szóljon a Baby...

BREAKINGKritikák

KRITIKA: Nyomd, bébi, nyomd

Nesze neked Halálos iramban-széria! Itt van nekünk a Nyomd, bébi, nyomd, ami...

Előzetesek

Nyomd, bébi, nyomd magyarul is szédületesen gyors és menő

Már most kijelenthető, hogy Edgar Wright által írt és rendezett Nyomd, bébi,...