Főoldal Előzetesek A Halálos iramban 10. második előzetesében Jason Momoa megpróbálja felrobbantani a Vatikánt
Előzetesek

A Halálos iramban 10. második előzetesében Jason Momoa megpróbálja felrobbantani a Vatikánt

Biztonsági öveket bekapcsolni, őrült egy menet lesz a Halálos iramban 10. része. Nézd meg magyarul az előzetest!

41

A visszaszámlálás már elkezdődött. Az Universal egy új, akciódús előzetest tett közzé a várva várt folytatáshoz, ami napra pontosan egy hónap múlva kerül bemutatásra a mozikban. A hagyományoknak megfelelően a trailerben a gonosztevőkből lett szövetségesek és a fizikát meghazudtoló, túlzó autós üldözések kapják a főszerepet.

Az új előzetesből röviden megismerhetjük a következő rész történetét, amelyben Jason Momoa Dante-ja Dominic Toretto családját vette célba, hogy bosszút álljon apjáért, Hernan Reyesért, a drogbáróért, akivel Dom (Vin Diesel) az ötödik részben szembeszállt. Mint az új filmből kiderül, Dante szemtanúja volt apja meggyilkolásának Brazíliában, és tizenkét éven át dolgozta ki a tökéletes tervet, hogy elpusztítsa Domot és mindenkit, akit szeret. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy a család még sosem találkozott olyan elszánt és veszélyes ellenféllel, mint Dante, ami megmagyarázza, miért lesz szükségük erősítésre. Ahogy az új trailer is kiemeli, Brie Larson a jelek szerint a család új tagja, Dom bátyja, Jakob Toretto (John Cena) pedig a jófiúkkal dolgozik együtt, miután a kilencedik részben még a főgonoszt játszotta.

Ízelítőt kapunk az adrenalintól hemzsegő jelenetekből is. A franchise előző fejezete már elvitte Domot és családját az űrbe, és egyes rajongók azon tűnődtek, hogy a franchise ezt valaha is felülmúlhatja. Nos, a válasz a Halálos iramban 10., amiben végletekig túltolják a robbantásokat és az ökölharcokat, miközben Dom és csapata mindent megtesz, hogy megállítsa Dantét, mielőtt porig égeti az egész világot.

https://youtu.be/mIkxjK-P5tQ

A franchise 10. részének visszatérő szereplői: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, Charlize Theron és Scott Eastwood. Momoa és Larson mellett az újoncok között szerepel még a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztagból ismert Daniela Melchior, Alan Ritchson, Helen Mirren és a Puerto Ricó-i legenda, Rita Moreno Dom nagymamájaként.

A Halálos iramban 10. egy kétrészes történet első fejezete, amely a franchise végét jelenti. A kilencedik rész társszerzője és rendezője után Justin Lin kapta volna a feladatot, hogy lezárja ezt a történetet, azonban a forgatáson történt nézeteltérések után Lin kilépett a rendezői székből, helyét Louis Leterrier (A hihetetlen Hulk) vette át.

A Halálos iramban 10. május 18-án kerül bemutatásra a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...