Főoldal Játékok A FIFA 22 és a Madden 22 is érkezhet már a rajtkor a GamePass kínálatába
Játékok

A FIFA 22 és a Madden 22 is érkezhet már a rajtkor a GamePass kínálatába

Elképesztően erős lehet a tavasz a Microsoft számára.

173

Szinte már untig szokták sokan mondani, hogy jelenleg a játékbizniszben a legjobb üzlet a játékosok számára a Game Pass. Nem is áll ez mesze a valóságtól, hiszen sok nagyon magas minőségű és élvezhető alkotás foglal már most ott helyet egy alacsony összegért és az idővel csak jobb lesz ez a kínálat. Mint tudhatjuk, természetesen a Bethesda címek már megjelenéskor a részét fogják képezni, tehát ha jön egy új Wolfenstein vagy esetlegesen a Starfield akkor azt lehet is azonnal játszani.

Belekerült nem is olyan régen az Outriders is, ami egy egészen jó játék lett és méltán erősíti a kínálatot. Most a Microsoft ügyekben jártas Shpeshal Ed hintette el azt az információt, miszerint elképzelhető, hogy a FIFA 22 és a Madden 22 is már rajtkor a Game Pass Ultimate tagja lesz. Nem annyira elrugaszkodott ez a kijelentés, hiszen az EA nagyon szorosan dolgozik együtt a redmondiakkal és amúgy is a legtöbb pénzt a mikrotranzakciókkal keresik. Ha több emberhez jut el az alkotás, természetesen több ilyet várhatnak a jövőben.

Elég erősen fel kell kötnie a gatyát a Sony-nak, hiszen ha ez tényleg igaz lesz, hatalmasat tud kaszálni a Microsoft. Nagyon sok casual játékos van, aki vesz mondjuk egy Xbox Series S-t, mert őt nem annyira érdekli a grafika csak szeretne játszani a legújabb FIFA-val vagy a Warzone-nal. Jobb helyeken már árulják az Xbox All Access csomagban, ami 24 hónapon keresztül 25 dollár és egy Series S-t plusz Game Pass-t tartalmaz. Bele sem merünk gondolni, hogy mennyi fogyna ebből, ha a FIFA is ott rajtolna ráadásul több helyen elérhető lenne…

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Exodus
Játékok

Bemutatkozott a KotOR és a Mass Effect volt fejlesztőinek új játéka

A BioWare volt fejlesztői Exodus címen új sci-fi szerepjátékot készítenek

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

GTA VI
BREAKINGJátékok

Hivatalos: itt a Grand Theft Auto VI előzetese

A Rockstar nagy sikerű nyitott világú játékának folytatása 2025-ben érkezik.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.