Black Adam

A Black Adam-film producere nem vetette el az ötletet, hogy [SPOILER] is szerepeljen a filmben

A rajongók egy régi álmát váltanák valóra, ha a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam-filmben egy másik közkedvelt szereplő is beugrana.

A rajongók egy régi álmát váltanák valóra, ha a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam-filmben egy másik közkedvelt szereplő is beugrana.

A Shazam! egy meglepetés vendéget tartogatott az utolsó percekre, ugyanis a film végén feltűnt Superman is, noha nem Henry Cavill alakításában, hiszen ő a Mission: Impossible – Utóhatás forgatása miatt nem ért rá, meg amúgy is, pletykák szerint még meghívót sem kapott, miután a stúdió megharagudott rá. Ám a színész azóta már többször is elmondta, hogy nagyon reméli, még visszatérhet a DC ikonikus szuperhősének szerepébe, és erre nagyszerű alkalom lenne a múlt héten bejelentett Black Adam.

Ezzel kapcsolatban Hiram Garcia producer is megszólalt, aki semmit sem erősített meg, de feljegyezte a rajongók kívánságát, s hozzátette, hogy keresik a lehetőséget Henry Cavill cameo szerepére a filmben.

Még nincs kőbe vésve semmi sem, csak egy reményfolt, de legalább a készítők sem vetették el az ötletet, hogy Supermant hamarosan viszont lássuk a mozikban, bár még nem önálló részben, de már arról is pletykáltak, hogy J.J. Abrams érkezésével talán újra filmet forgatnak majd az acélemberről.

Total
23
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Repülő rohamosztagosokat látunk a Skywalker kora első filmklipjében

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams megerősítette, hogy milyen hosszú lesz a Star Wars: Skywalker kora

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!