Főoldal Előzetesek A Barátnőt felveszünk új előzetesében Jennifer Lawrence csak annyit kérdez: már senki sem szexel?
Előzetesek

A Barátnőt felveszünk új előzetesében Jennifer Lawrence csak annyit kérdez: már senki sem szexel?

Jennifer Lawrence mindent bevet, hogy a 19 éves egyetemista lefeküdjön vele.

529

A kocsi nélküli Uber-sofőr, Jennifer Lawrence pénzügyileg teljesen padlót fogott a Barátnőt felveszünk című film R-kategóriás vígjáték új előzetesében. Egészen addig, amíg egy gazdag házaspár különleges ajánlattal meg nem keresi, akik arra kérik, hogy randizzon a 19 éves fiúkkal, és feküdjön le vele, mielőtt egyetemre megy.

Maddie-re (Jennifer Lawrence) rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség. Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz.

Ő rámenős, nyomulós, vad, a fiú pedig őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes, nevetségesen tapasztalatlan és rémült. Maddie nem hagyja magát, ahogy a srác sem, de közös kalandokból nem lesz hiány.

“Még a házadat sem adod bérbe, de most már a puncidat is kiadod?” – kérdezi Lawrence egyik barátja, miután beavatta Lawrence karaktere, hogy milyen üzletet kötött. A trailerben Lawrence kétségbeesetten keresi Percyt (Andrew Barth Feldman) egy középiskolás bulin, majd mikor beront a hálószobába, ahol a fiatalok telefonjukat nyomkodják, döbben kérdezi, hogy “már senki sem szexel?”

Jó srácok rendezője és a Rossz tanár írója nem lett hűtlen a műfajához: ez a vígjáték is vad, gátlástalan és nagyon vicces. Jennifer Lawrence játssza a főszerepet: mindenáron bűnbe akar vinni egy nagyon ártatlan 19 éves srácot!

Főszereplők: Jennifer Lawerence, Andrew Feldman, Matthew Broderick. Operatőr: Eigil Bryld. Látvány: Russell Barnes. Írta: Gene Stupnitsky, John Phillips Rendezte: Gene Stupnitsky.

A filmet 2023. június 22-én fogják bemutatni a hazai mozikban.

Barátnőt felveszünk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...