Főoldal Sorozatok A Westworld direktora tárgyal a Pingvin spinoff-sorozat rendezéséről
Sorozatok

A Westworld direktora tárgyal a Pingvin spinoff-sorozat rendezéséről

Egy kedvenc rendezőt találtak a The Pinguin élére.

394
Pingvin

Az elmúlt hónapokban viszonylag nagy csend volt a bejelentett Pingvin önálló sorozata körül, de most egy (potenciálisan) nagyon izgalmas frissítés érkezett. Egy új jelentés szerint Craig Zobel (Westworld, Easttowni rejtélyek) az HBO Max készülő Pingvin-sorozatának executive producere lesz, és talán még néhány epizód rendezéséről is tárgyalnak a felek.

A Discussing Film értesülései szerint Craig Zobel executive producerként szerződött az HBO Max megerősített a Batman című film spinoff-sorozatához, és tárgyalásokat folytat több epizód rendezéséről is. A hírt még nem erősítették meg, de kis túlzással ez egy fél siker lenne a sorozat számára, ha valóban igaz lenne a hír.

Zobel napjaink egyik legkeresettebb filmrendezője, ő rendezte például a Szolgálatkészség, a Z, mint Zakariás és a Vadászat című játékfilmeket, valamint A hátrahagyottak, az Amerikai istenek, a Westworld és a Easttowni rejtélyek epizódjait.

Jelen állás szerint Pingvin sorozat vezetői producerei Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell és Lauren LeFranc, mellette pedig Farrell a nagysikerű Batman után visszatér Oz szerepében, akiből később az ikonikus gonosztevő, Pingvin lesz. Az ír színész viszonylag kis szerepet kapott a filmben, így érthető, hogy miért várja annyira a visszatért. A sztár egy nemrég készített interjúban úgy fogalmazott, hogy újra eljátssza a DC Comics klasszikus gonosztevőjét, valamint mélyebben felfedezze Oz-t. Sőt, Farrell arra is tett utalást, hogy értesülései szerint a sorozat R-besorolású lesz.

A The Penguin (munkacím) premierdátumát még nem jelentették be, de a jelenlegi tervek szerint a forgatás jövő év elején kezdődik New Yorkban.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.