Főoldal Filmek A hírekkel ellentétben Ezra Miller letartóztatása miatt a Warner Bros. nem hívott össze rendkívüli megbeszélést
Filmek

A hírekkel ellentétben Ezra Miller letartóztatása miatt a Warner Bros. nem hívott össze rendkívüli megbeszélést

Egy hawaii bárban letartóztatták Millert rendbontásért és zaklatásért.

370
The Flash

Még a hét elején jelent meg egy hír, hogy miután Ezra Millert letartóztatták rendbontásért és zaklatásért, a Warner Bros. rendkívüli megbeszélést tartott, hogy megvitassák Miller nevéhez köthető projektek sorsát a DC Moziverzumon belül. Az akkori jelentések szerint felfüggesztettek volna minden projektet, a színészt akár ki is rúghatták volna.

A Rolling Stone számolt be a hírről, hogy a Warner Bros. és a DC vezetői március 30-án rendkívüli megbeszélést tartottak, hogy megvitassák Miller jövőjét a stúdióval. Hivatalosan ezt senki sem erősítette meg, és úgy tűnhet, hogy hivatalos döntés sem született az ügyben, azonban az egyik forrás véleménye szerint a konszenzus az, hogy “szüneteltetik a Millert érintő jövőbeli projekteket, beleértve a DC Moziverzumban az esetleges megjelenéseket” – állt még hét elején a hír.

A beszámolók szerint Miller egy karaoke bárban feldúlt lett, és elkapta a mikrofont egy énekesnőtől, és állítólag egy másik dartsozó férfira is rátámadt. A pár később távoltartási végzést nyújtott be Miller ellen. Miller blockbuster filmekben és indie drámákban is szerepelt már, de nem a mostani volt az első kirohanása. 2020-ban egy videó bejárta az internetet Millerről, amikor egy izlandi bárban egy nőt fojtogatott, de letartóztatásra nem került sor.

Az amerikai IGN később frissítette a cikkét, miszerint a stúdió egyik forrása cáfolta a Rolling Stone eredeti jelentését, és arról számolt be, hogy nem került sor ilyen rendkívüli megbeszélésre, és az állításokat túlzásnak minősítette.

Miller a The Flash című filmben Barry Allen szerepét fogja újra eljátszani, amely 2023. június 23-án kerül a mozikba. A színész mellett a Snyder-univerzum közkedvelt szereplője, Ben Affleck is szerepet kap még egyszer utoljára Batmanként, illetve nagy meglepetésre Michael Keaton újra eljátssza a Denevérembert. Rajtuk kívül bemutatkozik még Sasha Calle, mint Supergirl.

A The Flash fejlesztése hosszú évekre megrekedt, és több rendező bicskája is beletörött, mielőtt az AZ rendezőjét, Andy Muschiettit igent mondott a felkérésre. A forgatás 2021. október 18-án befejeződött, és a premiert idén novemberben szerették volna megtartani, de a stúdió végül úgy döntött, hogy 2023. június 23-ára halasztotta a bemutatót.

The Flash

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.