Főoldal Filmek Rudolf Péter 5 legjobb jelenete az Üvegtigris filmekből
Filmek

Rudolf Péter 5 legjobb jelenete az Üvegtigris filmekből

60. éves lett mindenki kedvenc Kakszi Lajosa, Rudolf Péter!

815
rudolf péter

60. éves lett mindenki kedvenc Kakszi Lajosa, Rudolf Péter!

A tegnapi napon ünnepelte 60. születésnapját Rudolf Péter – Isten éltesse – akit nagyon sok filmben és színházi darabban láthattunk játszani és talán még több filmben hallhattuk a jellegzetes orgánumát. Hogy csak néhányat említsünk ő volt Marty McFly a Vissza a jövőbe! trilógiában vagy Stuart Little kisegér magyar megszólaltatója de a magyar kult animáció a Macskafogó folytatásában a Macskafogó 2. – A sátán macskájában is ő adta a főszereplő hangját.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Szerepeit szinte a végtelenségig folytathatnánk, ahogy díjait is, hiszen többek között kapott már Jászai Mari-díjat, Kossuth-díjat vagy Magyar Filmdíjat a Legjobb férfi főszereplő kategóriában.

Mi most talán a legismertebb filmszerepéhez tartozó legjobb jelenetekkel szeretnénk köszönteni, ami nem más mint Lali, teljes nevén Kakszi Lajos az Üvegtigris filmekből. A lista szigorúan szubjektív, így ha a Ti kedvenc jelenetetek nem szerepel a listán, írjátok meg kommentben. És akkor lássuk a listát:

5. Négyszáz fej nélküli malacka – Üvegtigris

Róka találkozik Lalival egy újabb jól sikerült üzleti befektetés után.

4. Taszító, miliő – Üvegtigris 2

Lalit meginterjúvolják arról a kisközösségről, amiben a mindennapjait tölti és ezzel még segít is Gabennek. Ilyen egy igazi haver.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3. Ne Tibizz b…meg! – Üvegtigris 2

Lali meglátogatja a felesége – akit először és utoljára látunk a sorozatban – és elmondja, neki hogy elhagyja. Ez alapján egy szomorú jelenet is lehet, de zseniális ahogy Rudolf Péter meg sem szólal a jelenet alatt és mégis az egyik legszórakoztatóbb néhány perce.

2. Esti mese Sanyinak – Üvegtigris 2

Sanyika nem teljesen érti a mesemondás szabályait, de Lali türelmes. Így minden idők egyik legjobb mese befejezését kapjuk.

1. Hamburger van? – Üvegtigris

Az Üvegtigris filmsorozat azért is lett sikeres, mert olyan jelenetek vannak benne, amit szinte bárki tud idézni egy-egy hétköznapi helyzetben is. A hamburgeres jelenet pedig talán a legtöbbet idézett 3 perc a sorozatból. Azóta mindenkinek van otthon bubis kanala, svájci!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Szeretnénk még egyszer boldog születésnapot kívánni Rudolf Péternek és köszönjük ezeket a felejthetetlen pillanatokat!

Szerző

Imádom a mozgóképeket, legyen az film, sorozat, doku, rövidfilm vagy csak egy ötletes klip. Minden jöhet. És néha még írok is róluk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események