Főoldal Filmek Sejtelmes választ adott Tom Hardy, hogy a Venom – Az utolsó menet után látjuk-e még Eddie Brock szerepében
Filmek

Sejtelmes választ adott Tom Hardy, hogy a Venom – Az utolsó menet után látjuk-e még Eddie Brock szerepében

Nem kizárt, hogy a Venom - Az utolsó menet után látjuk még Tom Hardy-t a halálos védelmező szerepében.

311
Venom - Az utolsó menet
Forrás: Sony Pictures

A Venom-trilógia lezárásáról beszélt a főszereplőt alakító Tom Hardy a hétvégén megrendezésre került New York-i Comic Con paneljén. Megosztotta gondolatait, hogy mennyire sokat jelent számára ez a szerep, és kevesen gondolták, hogy nagy rajongója a kultikus Pókember-gonosznak.

Röviden:

- Érkezik a Venom - Az utolsó menet.
- Tom Hardy szívesen visszatérne.
- Nagy rajongója Venomnak a színész.

A héten jelenik meg a Venom – Az utolsó menet, amely lezárja Eddie Brock és Venom történetét, és valószínűleg Tom Hardy időszakát is, vagy talán mégse. Hardy, aki láthatóan nagyon élvezte Pókember egyik ősellenfelét, a szimbiótát játszani, folyamatosan sejtelmes válaszokat adott arra kérdésre, hogy látjuk-e még.

Az IGN-nek adott interjújában Hardy arról beszélt, mit jelent számára a karakter, miközben utalt arra, hogy szívesen folytatná.

Minden pillanatát élveztem Eddie-nek és Venomnak, nagyon kedveltem őket. Bármikor eljátszanám őket, tudod, mert van egy különleges hely a szívemben, ahonnan irányítani szeretném ezt a két karaktert, bárhol is találod őket, bármilyen formában. Úgy érzem, egyfajta kötelességtudatot és felelősséget érzek irántuk, ami sosem fog elmúlni. Mindig velük leszek.

Tom Hardy

„De igen, volt egy trilógia-megállapodásunk. Fel kellett építenünk Venomot és Eddie-t, és az idő lejárt. Ez bizonyos szempontból szomorú, de úgy érzem, megcsináltuk, amit elterveztünk, és nagyszerű időtöltés volt. Igazán hálás vagyok az élményért” – mondta Hardy.

A harmadik és látszólag utolsó résznek szánt Venom – Az utolsó menet Eddie Brockot és a szimbiótát követi, akik a katonaság elől menekülnek a Venom 2 – Vérontó eseményei után. A trilógia lezárása mellett a film újabb szimbiótákat is bemutat, és ez jó alapként szolgálhat további filmekhez.

Hardy megjegyzései egybevágnak a New York-i Comic-Conon tett megjelenésével, miközben új filmjét népszerűsítette. Elmondta, hogy „most Pókemberrel akarok harcolni”, és „nagyon benne vagyok… Soha ne mondd, hogy soha.” A stúdió sem szeretne leállni a filmgyártással, decemberben érkezik a Kraven, a vadász, és a mostani film rendezője Kelly Marcel is úgy fogalmazott, hogy Knull bemutatkozása csak a kezdet.

Venom - Az utolsó menet
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...