Főoldal Filmek VHS-en is megjelenik az Alien: Romulus
Filmek

VHS-en is megjelenik az Alien: Romulus

A veterán rajongóknak kedveznek az Alien: Romulus VHS-kazettájával.

226
Alien: Romulus
Forrás: 20th Century Studios

A fiatalabb generáció számára talán újdonság lehet, hogy a VHS (Video Home System) volt a domináns fizikai médiaformátum az 1970-es, 80-as és 90-es években. Az 1990-es évek végén a kazettákat lassan felváltották a DVD-k, a digitális adathordozók első generációja, mielőtt a 2000-es években teljesen átvették volna az uralmat.

Röviden:

- VHS-en is megjelenik az Alien: Romulus.
- A veterán rajongóknak szeretnének kedvezni a limitált kiadással.
- 4:3-as felbontásban lesz elérhető a film.

A veterán Alien-rajongók valószínűleg szívesen emlékeznek vissza arra, amikor A nyolcadik utas: a Halál, majd A bolygó neve: Halál és A végső megoldás: Halál egymást követően megjelentek VHS-en a 80-as és 90-es években. Most a 20th Century Studios ezeket az emlékeket éleszti újra azzal, hogy az Alien: Romulus limitált kiadású VHS-kazettán megjelenik december 3-án, és méghozzá a régi időkre emlékeztető 4:3 képaránnyal.

„Egy igazi filmgyűjtő álma: a teljesen működőképes VHS-kazetta a legendás Alien-franchise 45. évfordulójának alkalmából készült, a dobozon a neves művész, Matt Ferguson grafikája látható.”

A stúdió azonak is kedvezni szeretne, akiket nem különösebben vonz a VHS, jobb szeretnék magasabb felbontásban átélni a borzalmat, ők december 3-án 4K UHD, Blu-ray és DVD formátumban is megvásárolhatják majd az új részt. Sőt, exkluzív bónusz tartalmakkal, beleértve kisfilmeket Fede Álvarez és Ridley Scott filmkészítőkkel, kulisszák mögötti tartalmakat, valamint alternatív és kibővített jeleneteket.

Az Alien: Romulus augusztusban került a mozikba, és világszerte 350 millió dolláros kasszasikert aratott. Ez lényegesen nagyobb bevétel, mint a 2017-es Alien: Covenant által elért 240 millió dollár, és a második legmagasabb bevétel az Alien-franchise történetében.

A film A nyolcadik utas: a Halál (1979) és A bolygó neve: Halál (1986) eseményei között játszódik.“A rendkívül népszerű és kitartó filmsorozat kilencedik darabjában egy csapat fiatal egy távoli világon szembekerül az univerzum legfélelmetesebb életformájával.”

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események