Főoldal BREAKING Végre bejelentették, mikor érkezik a Daredevil: Born Again
BREAKINGSorozatok

Végre bejelentették, mikor érkezik a Daredevil: Born Again

Napra pontosan tudni lehet, mikor tér vissza Daredevil a képernyőre.

685
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

Matt Murdock (Charlie Cox) és Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) régóta várt visszatérése hamarabb eljön, mint azt vártuk. A Marvel Television hivatalosan bejelentette, hogy a Daredevil: Born Again 2025. március 4-én debütál a Disney+-on. A hírt a New York-i Comic Con szombati paneljén erősítették meg.

Röviden:

- Mikor érkezik a Daredevil: Born Again.
- A sorozatot teljesen újravették.
- Mivel készül a Marvel Studios és Marvel Televison 2025-ben.

Amióta Matt Murdock és Wilson Fisk visszatért a Marvel Moziverzumba, előbbi a Pókember: Nincs hazaút és utóbbi a Sólyomszem című sorozatban kapott először szerepet, a Marvel-rajongók világszerte azon tűnődnek, mikor láthatják újra Daredevilt és a Vezért a képernyőn összecsapni. Bár később rövid időre feltűntek más projektekben is, mint például az Amazon: Ügyvéd és az Echo című sorozatokban, az ígéretek szerint a Daredevil: Born Again visszahozza a Pokol Konyhájának nyers és valósághű világát az MCU folytonosságába, de az új sorozat fejlesztésének útja nem volt könnyű.

Alig több mint egy évvel ezelőtt a forgatást leállították, és gyakorlatilag a teljes sorozatot újravették. A korábbi kreatív csapatot elküldték, új írót és showrunnert kapott, magyarul nulláról kellett újrakezdeni a munkát. Hivatalos magyarázatot nem kaptunk erre, de pletykák szerint erre azért volt szükség, mert a Disney+ sorozata túlzottan eltávolodott a Netflix szeretett sorozatától, amely bemutatta az MCU Fenegyerekét.

Ez bölcs lépés volt a Marvel Studios részéről, mivel a beharangozó szerint a Daredevil: Born Again méltó folytatása lesz a Daredevil című sorozatnak. Bár a sorozatban mindig is szerepelt volna Charlie Cox mint Daredevil, Vincent D’Onofrio mint a Vezér és Jon Bernthal mint a Megtorló, számos más szereplő és karakter is csatlakozott az eredeti sorozatból, köztük Wilson Bethel mint Bullseye, Deborah Ann Woll mint Karen Page és Elden Henson mint Foggy Nelson. Az újonnan csatlakozó színészek között van Margarita Levieva és Michael Gandolfini is.

A Daredevil: Born Again bemutatója mellett a Marvel Studios nagy év elé néz. A 2024-es évben mindössze egy filmet mutatott be moziba a stúdió, jövőre azonban három filmet is műsorra tűznek: február 13-án érkezik az Amerika kapitány: Szép új világ, május 1-jén a Mennydörgők* és július 25-én A Fantasztikus Négyes: Első lépések. A Marvel Television másik sorozata a Vasszív lesz, ám ez még nem kapott premierdátumot.

Daredevil
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események