Főoldal Filmek Tom Holland és Zendaya elolvasták a Pókember 4. forgatókönyvét, és egy hibája van, amire megoldást kell találni
Filmek

Tom Holland és Zendaya elolvasták a Pókember 4. forgatókönyvét, és egy hibája van, amire megoldást kell találni

Keményen dolgoznak a Pókember 4. forgatókönyvén.

91
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

A jelek szerint Tom Holland meglehetősen optimistán tekint a Pókember 4. részére, miután elolvasta a forgatókönyv egy vázlatát, amely szerinte még munkát igényel, de egyébként „kiváló” – derült ki a Rich Roll podcastban adott interjújából.

Röviden:

- Még munkára szorul a Pókember 4. forgatókönyve.
- Tom Holland és Zendaya egy korai vázlatot közösen olvasott.
- Miles Morales mikor csatlakozik az MCU-hoz?

„Van egy kreatív ötletünk, egy tervezet és egy vázlatunk, ami kiváló. Még dolgozni kell rajta, de az írók nagyszerű munkát végeznek. Három hete olvastam, és lángra lobbantott bennem valamit” – mondta Holland. „Zendayával leültünk és együtt olvastuk el, és néha ugráltunk a nappaliban, mert úgy éreztük, hogy ez egy igazi film, amely méltó a rajongók tiszteletére.”

Holland hosszasan beszélt a dolgokról, így esett szó Robert Downey Jr.-ral való kapcsolatáról is. Kibeszélték, hogy milyen volt színésztársával a közös munka. Holland elárulta, hogy jelenleg „három-négy dologgal” zsonglőrködik Holland, „amelyek közül a legnagyobb az MCU-ba való visszatérésem és hogy az hogyan fog kinézni”.

Holland nagyon szeretné már újra eljátszani Pókember szerepét, de azt is elmondta, hogy tartozik annyival a Marvel rajongóinak, hogy „a lehető legjobb verzióját nyújtsa annak, ahogy Pókember következő fejezete kinéz”.

Az egyik dolog az, hogy a Marvellel a filmed egy kis fogaskerék egy nagy gépezetben. Ennek a gépezetnek tovább kell működnie. Biztosítanod kell, hogy a megfelelő időben illeszkedj abba az idővonalba, hogy a nagyobb képnek hasznára válj. Ez az egyik kihívás, amivel szembesülünk. Az idő, amiben ezt meg kell valósítanunk, nagy feladat, de határozottan meg lehet csinálni azokkal az emberekkel, akik most dolgoznak rajta.

Tom Holland

Holland megjegyzésein kívül jelenleg nem sokat tudni a készülő filmről. Bár még nincs megerősítve, úgy tűnik, hogy a filmet a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton fogja vezetni. Közben Andrew Garfield azt állította, hogy nem fog szerepelni az új filmben, de örömmel igent mondana a felkérésre.

Hollandnek saját elképzelései vannak karakterének jövőjéről, köztük arról is, hogy hogyan viszonyulhatna Miles Moraleshez a Marvel Moziverzumban. „Ha olyan szerencsés lennék, hogy valahogy behozhatnám Miles Moralest az én Pókember-univerzumomba és az MCU-ba, szeretném megtenni egy fiatal srácért azt, amit [Robert] Downey [Jr.] tett értem.”

A Sony Pictures jelenleg a Venom – Az utolsó menet bemutatójára készül. Emellett dolgoznak a Pókember: A pókverzumon túl animációs rajzfilmen, a 2023-as Pókember: A pókverzumon át várva várt folytatásán. A Sony és a Marvel Studios még nem jelentette be, mikor láthatjuk az élőszereplős felmászót legközelebb, de pletykák szerint 2026 nyarán, a két Bosszúállók-film közzé fogják besűrűsíteni a programot.

Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események