Főoldal Filmek A DreamWorks zöld jelzést adott A vad robot folytatásának
Filmek

A DreamWorks zöld jelzést adott A vad robot folytatásának

Még nem láttuk, de már A vad robot folytatásán dolgoznak.

174
A vad robot
Forrás: DreamWorks

A múlt hétvégén világszerte átlépte a 100 millió dolláros bevételt a DreamWorks nagy sikerű A vad robot című animációs rajzfilmje, amit Magyarországon még be se mutattak. Míg magyarok várunk az idei év egyik legjobb filmjére, addig szombat reggelre a Deadline Contenders eseményen a rendező, Chris Sanders megerősítette, hogy a film folytatásán már javában dolgozik a DreamWorks Animation csapata.

„100%, hogy igen, abszolút tervek vannak egy második részre” – erősítette meg Sanders a Contenders eseményen.

A háromszoros Oscar-jelölt Sanders a múltban olyan kiemelt produkciókon dolgozott, mint például DreamWorks Animation Így neveld a sárkányodat, Croodék és a Disney Lilo és Stitch című filmjeinek író-rendezője volt. A film producere Jeff Hermann (DreamWorks Animation Bébi úr 2: Családi ügy; társrendező, Kung Fu Panda-franchise).

Az azonos című bestseller alapján készült filmben, az Oscar-díjas Lupita Nyong’o egy ROZZUM egység 7134 névre hallgató robotot, „Roz”-t szólaltatja meg, aki egy lakatlan szigeten hajótörést szenved, és meg kell tanulnia alkalmazkodni a zord környezethez. Fokozatosan kapcsolatokat épít a sziget állataival, és az árva liba nevelőszülőjévé válik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...