Főoldal Másvilág Nehéz eldönteni, TheVR vagy McDonald’s részéről kellemetlenebb ez a reklámvideó
Másvilág

Nehéz eldönteni, TheVR vagy McDonald’s részéről kellemetlenebb ez a reklámvideó

Egy ország éhezett ki a TheVR Mekis kedvence menüjére.

451
ws thevr meki 241011 033422

A McDonald’s magyarországi lánca több hírességgel is összefogott már, hogy menüvel lepjék meg a rajongókat. Énekesek és futballisták után most a hazai influenszer toplista vezető párosán volt a sor: a TheVR két arcát, Pistit és Janit kérték fel egy együttműködésre.

A tavalyi évben a TheVR megszerezte az első helyet a Forbes legértékesebb magyar influenszereinek listáján. A srácok eredetileg videójátékokkal kezdték karrierjüket, mára azonban egy rendkívül népszerű reggeli műsort vezetnek a Twitchen, mellette pedig techtartalommal és végigjátszásokkal szórakoztatják követőik százezreit. Olyannyira népszerűek, hogy még a McDonald’s is együttműködött velük, ennek apropóján pedig hamarosan „saját menüvel etetik országszerte az éhes rajongókat”. A menü tartalma egy McRoyal szendvics, közepes adag sült krumpli, négyes nuggets, édes-savanyú szósz és egy almás pite, valamint egy “We are the VR” feliratú matrica.

Ez az exkluzív ajánlat október 11-13. között a McDonald’s alkalmazásban elérhető kupon segítségével szerezhető meg, amelyhez egy feladat megoldása szükséges. Október 14-től pedig visszavonásig, illetve a készletek erejéig bárki megvásárolhatja a TheVR Mekis kedvence menüt a megszokott módon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események