Főoldal Filmek Lady Gagát sokkolták a Joker: Kétszemélyes téboly negatív kritikái
Filmek

Lady Gagát sokkolták a Joker: Kétszemélyes téboly negatív kritikái

Totális megsemmisülés, még Lady Gagát is meglepték a Joker 2. rossz kritikái.

781
Joker 2
Forrás: Warner Bros.

Megleptek a Joker: Kétszemélyes téboly negatív kritikái? Állítólag Lady Gagát is váratlanul érte a közönség reakciója a filmre. A folytatás a blockbuster történelem egyik legnagyobb kudarcaként fog bevonulni. Minden adott volt a sikerre: sztárokkal teli szereposztás, Lady Gagával és Joaquin Phoenixszel, kedvező korai kritikák a fesztiválokról, és az eredeti film. Mégis kevés volt.

Röviden:

- Lady Gaga csalódott.
- A Joker: Kétszemélyes téboly a történelem egyik legnagyobb kurdarca.
- Gyorsan túl akar lépni ezen az énekesnő.

A film körüli negatív hangulat akkor erősödött fel, amikor megjelentek az első hét kritikái. A projektet mind a rajongók, mind a kritikusok keményen bírálták. Ez csak még több vitát váltott ki az interneten, sokan azon tűnődtek, miért lett a film musical, és egyáltalán miért volt szükség a folytatásra. Úgy tűnt, mindenki előre látta a bukást. Kivéve Lady Gagát.

Miközben az internet biztosra vette, hogy bukni fog a film, Lady Gaga mégis hitt a projektben. A Daily Mail beszámolója szerint a korai vetítések pozitív visszajelzései Gagában bizalmat ébresztettek a filmmel kapcsolatban, így sokkolta a negatív kritikák áradata, amikor azok megjelentek.

„Gaga megdöbbent a Joker 2-re adott reakcióktól, és sokkolta, hogy az emberek nem szeretik, miután a kritikusok korábban pozitívan fogadták” – mondta egy bennfentes a brit lapnak. „Olyan sok szívet és lelket tett bele a filmbe, és mélyen tiszteli a DC Comics rajongótáborát… A csapata most csendben más projekteken dolgozik, mivel gyorsan túl akarnak lépni ezen.”

Kár, hogy a Joker: Kétszemélyes téboly nem tudta beváltani Lady Gaga és a kritikusok elvárásait, és ez kritikákban, illetve bevételben is megmutatkozott a nyitóhétvégén.

Joker: Kétszemélyes téboly
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események