Főoldal Sorozatok A DC Studios megerősítette, hogy ki kapta John Stewart szerepét a Lámpások-sorozatban
Sorozatok

A DC Studios megerősítette, hogy ki kapta John Stewart szerepét a Lámpások-sorozatban

Összeállt a Max készülő Lámpások szereplőgárdája.

83
Lámpások
Forrás: Warner Bros.

A DC Univerzum végre megtalálta a maga John Stewart-ját, mivel szerdán bejelentették, hogy Aaron Pierre (Rebel Ridge) fogja alakítani a Zöld Lámpás Hadtest tagját a készülő Lámpások című sorozatban. A szereppel kapcsolatban több név is felmerült, de végül Pierre lett a befutó.

Röviden:

- Bejelentették, ki kapta John Stewart szerepét.
- Miről fog szólni a Lámpások.
- Mikor láthatjuk a Lámpásokat a Maxon.

A DC Studios és az HBO szerdán későn este jelentették be, hogy Aaron Pierre fogja játszani John Stewart-ot a Lámpások sorozatban. Nemrég Kyle Chandler lett kiválasztva Hal Jordan szerepére, azonban a várakozások szerint Pierre lesz az új DC Univerzum fő Zöld Lámpása.

A The Hollywood Reporter szerint a John Stewart szerepért folytatott verseny Pierre és Stephan James között dőlt el. Mindkét színészt meghallgatták és még próbafelvételre is meghívták múlt hét csütörtökön és pénteken, és bár mindkettőjüknek voltak támogatói, végül tegnap döntöttek Pierre mellett.

Post by @jamesgunn
View on Threads

Aaron Pierre jelenleg a főszereplője Jeremy Saulnier Rebel Ridge című filmjének, amely szeptember 6-án debütált a Netflixen, és három héten át volt a platform legnézettebb címe világszerte. Decemberben Pierre játssza Mufasa szerepét Barry Jenkins élőszereplős Oroszlánkirály előzményfilmjében.

A színészt legutóbb a NatGeo Genius: MLK/X sorozatának főszereplőjeként láthattuk, ahol Malcolm X polgárjogi vezetőt alakította, valamint Garth Davis Foe című filmjében Paul Mescal és Saoirse Ronan mellett, illetve Clement Virgo Brother című filmjében és Barry Jenkins díjnyertes limitált sorozatában, The Underground Railroad-ban. Jelenleg The Morning Show-t forgatja.

Marvel Studios vesztessége DC nyeresége, ugyanis Pierre korábban szerepet kapott volna az elhúzódott Penge című feldolgozásban Mahershala Ali mellett, ám a forgatókönyv változása miatt végül elvesztette a szerepet, és nem kap helyet az új történetben.

A széria a Zöld Lámpás testület két tagját, az újonnan toborzott John Stewartot és a legendás Hal Jordant követi, akik két intergalaktikus rendőrként egy sötét, földön játszódó rejtély nyomába erednek, miközben egy gyilkosságot vizsgálnak az amerikai vidék szívében.

Chris Mundy (True Detective: Night Country) a sorozat showrunnere és executive producere, és ő írja a forgatókönyvet Damon Lindeloffal (Watchmen) és Tom King képregényíróval (Supergirl) együtt.

Lámpások premierdátuma egyelőre még nem ismert.

Rebel Ridge 1 1024x576 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események