Főoldal Sorozatok Várjuk a Reacher 3. évadát, de az Amazon MGM Studios már megrendelte a 4. évadot
Sorozatok

Várjuk a Reacher 3. évadát, de az Amazon MGM Studios már megrendelte a 4. évadot

A következő években sem maradunk Jack Reacher nélkül.

184
Reacher
Forrás: Prime Video

Bár a Reacher harmadik évadának premierje csak jövőre várható, a Prime Video már most a jövőre tekint. Az Amazon MGM Studios tulajdonában lévő streaming szolgáltató bejelentette, hogy megcsinálják a sorozat negyedik évadát. A hír hónapokkal a harmadik évad 2025-ben esedékes debütálása előtt érkezett (a harmadik évad bejelentésére még a második évad premierje előtt került sor).

Nem meglepő, hogy a Prime Video folytatni szeretné a nagy sikerű sorozatát, hiszen a Lee Child regényein alapuló, Jack Reachert (Alan Ritchson) követő sorozat az egyik legnagyobb siker a platformon. A 2023 decemberében bemutatott második évad a legnézettebb műsor volt abban az évben a Prime Video-n. Emellett úton van egy spin-off sorozat is, amely Maria Sten karakterére, Frances Neagley-re összpontosít.

„A Reacher egy olyan jelenséggé vált, amely a várakozásainkat messze meghaladva továbbra is globális ügyfeleink kedvence, és örömmel hozzuk vissza a sorozatot egy újabb évadra” – nyilatkozta Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője. „Izgatottan várjuk az újabb akciókat és kalandokat, amelyek a sorozat mögött álló rendkívül tehetséges csapat érdeme, beleértve [showrunner] Nick Santorát, Alan Ritchsont, Lee Childot, a Skydance-t és a CBS Studiost.”

A Reacher harmadik évada Child hetedik Jack Reacher-könyve, a Kétélű fegyver eseményeit követi, amelyben Reacher beépül, hogy megmentsen egy informátort, akit egy kísérteties ellenfél tart fogva a múltjából. Sten visszatér Neagley szerepébe a harmadik évadban (bár a karakter nem szerepel a könyvben); a szereplőgárdát erősíti még Anthony Michael Hall, Sonya Cassidy, Brian Tee, Johnny Berchtold, Robert Montesinos, Daniel David Stewart és Olivier Richters.

Reacher
Forrás: Prime Video
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...