Főoldal Filmek Andrew Garfield szívesen visszatérne a Social Network – A közösségi háló folytatásában
Filmek

Andrew Garfield szívesen visszatérne a Social Network – A közösségi háló folytatásában

A Facebook több másik balhéját dolgozzák fel a Social Network – A közösségi háló folytatásában.

87
Social Network – A közösségi háló
Forrás: Sony Pictures

Az Oscar-díjra jelölt színész, aki a Pókember alakításáról és olyan projektekből ismert, mint a Tick, Tick… Boom! és A fegyvertelen katona, arról beszélt, hogy szívesen részt venne a Social Network – A közösségi háló folytatásban. Az első filmben Andrew Garfield Eduardo Saverint, a Facebook egyik társalapítóját játszotta, aki egyben Mark Zuckerberg barátja is volt az alapítás éveiben.

Röviden:

- Készül a Social Network - A közösségi háló folytatása.
- Andrew Garfield visszatérne.
- A Facebook több másik balhéját dolgozhatják fel.

Egy Esquire-nek adott interjú során Garfield elmondta, hogy szívesen visszatérne egy folytatásban, amin állítólag Aaron Sorkin dolgozik most.

Bármi, amit Aaron csinál, biztosan nagyon erőteljes és érdekes lesz. Ha érdeklődik egy téma iránt, abban biztosan van valami különleges. Izgatott lennék. Nem gondolom, hogy szerepet kapnék benne, mert szerintem Eduardo most milliárdjain élvezi az életet Szingapúrban.

Andrew Garfield

Aaron Sorkin, a neves író, jelenleg egy folytatáson dolgozik, de a jelentések szerint a történet nem közvetlen folytatása lesz az eredeti sztorinak. Ehelyett Sorkin a Facebook társadalomra gyakorolt hatására fog koncentrálni, különösen a 2021. januári Capitolium ostromának eseményeire, amelyeket a forgatókönyvben is meg akar említeni.

Az eredeti film 2010-ben jelent meg, és hatalmas kritikai elismerést aratott, 224,9 millió dollárt keresve a globális mozikban. A film nyolc Oscar-jelölést kapott, és három kategóriában győzött, köztük a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában is.

Social Network – A közösségi háló
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események