Főoldal Sorozatok Ewan McGregor szerint akár klónháborús érában is játszódhatna az Obi-Wan Kenobi második évada
Sorozatok

Ewan McGregor szerint akár klónháborús érában is játszódhatna az Obi-Wan Kenobi második évada

A színész szerint már ötletelnek a lehetséges folytatáson.

179
Obi-Wan Kenobi
Forrás: Star Wars.com

Ewan McGregor nem adja fel, hogy ismét magára ölthesse Obi-Wan Kenobi köpenyét. A skót színész ismertségét a Star Wars előzménytrilógiájának köszönheti, ahol először alakította a jedimestert, majd 2022-ben visszatért a szerephez az Obi-Wan Kenobi című Disney+ minisorozatban. A szériában társa, Hayden Christensen is újra Anakin Skywalker/ Darth Vader szerepében bukkant fel. A Disney és a Lucasfilm egyelőre nem terveztek második évadot a szériának, ám McGregor állítása szerint vannak ötleteik a folytatásra.

Röviden:

- Ewan McGregor szerint már ötletelnek az Obi-Wan Kenobi második évadán.
- Klónháborús flashback jeleneteket szeretnének.
- Hayden Christensen is visszatérne Anakin szerepében.

McGregor a Los Angeles-i Comic-Conon beszélt az Obi-Wan Kenobi lehetséges második évadáról. McGregor elmondta a közönségnek, hogy jelenleg a második évad történetén ötletelnek. Ő maga nagyon szeretne klónháborús páncélban szerepelni és sokkal több visszaemlékezős flashback jelenetet Hayden Christensennel.

A párosnak voltak hasonló flashback jelenetei az Obi-Wan Kenobi első évadában. Akkor nagyjából A klónok támadása előtt láthattuk a CGI-al fiatalított Ewant és Haydent. Az Ahsoka első évadában viszont már egy konkrét részt szenteltek ennek, amikor a fiatal Ahsoka (Ariana Greenblatt) és a klónháborús páncélba öltözött Anakint (Hayden Christensen) láthattuk a klónok háborúja sűrűjében. A rajongók azóta is szeretnének még több élőszereplős klónháborús tartalmat így, ha valaha is zöld utat kaphat az Obi-Wan Kenobi második évada, akkor ott jó eséllyel több ilyen jelenetet kaphatunk.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu portálján. Jelenleg a Rebo.hu főszerkesztő helyettese és a Wide Screen gaming szerkesztője

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Jedi: Fallen Order
Sorozatok

A Star Wars Jedi főszereplőjének, Cal Kestisnek az élőszereplős debütálásáról pletykálnak

A videójátékok után élőszereplős formában is megismerhetjük Cal Kestis-t a jövőben?

Star Wars Jedi: Survivor
Játékok

A Jedi: Survivor folytatása lesz az utolsó felvonás a szériában

Az EA szerint már dolgoznak a harmadik részen, amely a finálé is...