Főoldal Filmek Sam Raimi lehet a Doctor Strange 3. rendezője
Filmek

Sam Raimi lehet a Doctor Strange 3. rendezője

Visszatérhet a Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője a folytatásra.

29
Sam Raimi

A hírek szerint Sam Raimi rendező tárgyalásokat folytat a Doctor Strange 3. című film rendezéséről. A Marvel Studios még nem jelentette be a folytatás, ám úgy hírlik, hogy valamikor 2027-ben jöhet ki a mozikban. Benedict Cumberbatch ismét visszatér Dr. Stephen Strange szerepében, és a film várhatóan az Avengers: Doomsday és a Bosszúállók: Titkos háború között játszódik.

Röviden:

•   Sam Raimi tárgyalásokat folytat a Doctor Strange 3. rendezéséről.
• A filmet a két Bosszúállók-film között szeretnék bemutatni.
• Benedict Cumberbatch ismét Dr. Stephen Strange szerepében tér vissza.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője visszatérhet, mert a hírek szerint már tárgyalnak a felek a franchise harmadik részének rendezéséhez. Jeff Sneider filmkritikus szerint a Marvel Studios megkereste Raimit, hogy ismét kezébe vegye az irányítást, és a stúdió 2027-es premierre időzíti a filmet.

A hírek megerősítik, hogy Benedict Cumberbatch visszatér Dr. Stephen Strange, azaz a Legfőbb Varázsló szerepében. A Marvel állítólag a harmadik rész eseményeit a két nagy várakozással övezett film, az Avengers: Doomsday és annak folytatása, a Titkos háború közzé próbálja besűríteni, és egyfajta felvezetője lehet a nagy finálénak.

Gyakorlatilag semmit nem tudunk a film cselekményéről, még pletyka szinten sem írtak róla, bár a rajongók valószínűleg joggal várhatják, hogy a film felveszi a fonalat a Doctor Strange az őrület multiverzumában stáblista alatti befejezésénél, ahol Benedict Cumberbatch karaktere, Dr. Stephen Strange, és Charlize Theron által alakított Clea összefogtak, hogy szembenézzenek az új fenyegetéssel.

Cumberbatch korábban egy 2022-es interjúban az Indian Express lapnak elmondta, hogy nagyon szeretne visszatérni a karakterhez: „Nagyon remélem, hogy lesz még egy film. Szívesen csinálnék egy újabbat. Doctor Strange egy rendkívül összetett karakter, és úgy érzem, rengeteg felfedeznivaló van még vele kapcsolatban. Zseniális karakter, és még mindig fantasztikusan élvezem a megformálását.”

A második rész sikere után kíváncsian várjuk, hogy Sam Raimi visszatér-e. A 2000-es években a Sony Pictures vezetése alatt irányította a Pókember-trilógiát Tobey Maguire főszereplésével. A harmadik rész után a stúdió leállította a negyedik rész munkálatait, ám a rendező nyitott a folytatás előtt, különösen a Pókember: Nincs hazaút óriási sikere után, amikor visszahozták a korábbi falmászókat.

Sam Raimi Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események