Főoldal Sorozatok A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évad gyengébben teljesített, de megcsinálják a 3. évadot
Sorozatok

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évad gyengébben teljesített, de megcsinálják a 3. évadot

Nem állnak le, jön A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 3. évada.

75
A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
Forrás: Amazon MGM Studios

Az Amazon MGM Studios hivatalos bejelentést még nem tett, de bennfentesek szerint csak játszik a rajongók idegeivel, és néhány héten belül megrendeli A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrű című sorozatának harmadik évadát. A második évad még most ért véget, és érezhetően dinamikusabb, erősebb volt, mint az első évad, de még így is elmaradt a várakozásoktól.

A sorozat showrunnerei, JD Payne és Patrick McKay már hónapok óta készítik elő a harmadik évad történetét, a hivatalos jóváhagyással megváratatják a készítőket, ami aggodalmat keltett a rajongók körében. Ha azt nézzük, hogy az első évad bemutatása előtt már zöld utat kapott a második évad, gyakorlatilag mindenféle kritika és nézettségi adat nélkül megrendelték a folytatást, szokatlan, hogy eddig kivárnak a harmadik évaddal. Úgy tűnik azonban, hogy ez csak formaiság kérdése, mert várhatóan még ebben a hónapban bejelentik.

Döntés a megújításról azután kerül majd sor, hogy a Prime Video lezavarja a befektetőknek tartott prezentációját Londonban, ahol az Amazon MGM Studios kiemelt hangsúlyt fordított A Hatalom Gyűrűi reklámozására, és a show szereplői közül többen is megjelentek az eseményen. Az ilyen prezentációk általában azt sugallják, hogy a stúdió folytatni tervezi a sorozatot, ha szóba hozzák és a szereplőkkel próbálják növelni a sorozat értékét a reklámcégeknek.

Jennifer Salke, a stúdió vezetője elmondta, hogy a második évad eddig több mint 55 millió nézővel büszkélkedhet, és a stúdió várakozása szerint a legújabb évad végül felzárkózik majd az elsőhöz, amely több mint 150 millió nézőt ért el. A sorozat a Nielsen nézettségi listáján is az élre került a második héten, a streamelési idő meghaladta a több mint 1 milliárd percet. Az első évadhoz képest a második évad jobb kritikákat kapott, és a közönségértékelés is erősödött a Rotten Tomatoes pontszámai alapján.

Az Amazon továbbra is elkötelezett a sorozat eredeti, 50 órás terve mellett, és a harmadik évadra is összeállt az írói csapat. A páratlan csapatot olyan nevek erősítik, mint Justin Doble, Ben Tagoe és Ava Wong Davies.

Az új évad bejelentésére hamarosan sor kerülhet, és a sorozat rajongói abban bíznak, hogy a Prime Video felületén felfedezhetik Középfölde világát. Egyébként a stúdió korábban olyan kijelentést tett, hogy ők bizony 5 évadon keresztül szeretnék mesélni ezt a történetet.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
Forrás: Amazon MGM Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események