Főoldal Filmek Will Smith elfingotta magát a Men in Black forgatásán, 3 órára evakuálni kellett a stábot
Filmek

Will Smith elfingotta magát a Men in Black forgatásán, 3 órára evakuálni kellett a stábot

Nemcsak az idegeneket, a stábot is hazavágta Will Smith szellentése.

140
Men in Black
Forrás: Sony Pictures

A Men in Black forgatási helyszínét három órára evakuálni kellett Will Smith egyik pukkantása miatt. Az 1997-ben bemutatott sci-fi filmben Smith J ügynököt, míg Tommy Lee Jones K ügynököt alakította. A film sikere két folytatáshoz, egy önálló mellékfilmhez, illetve egy animációs sorozathoz vezetett.

Barry Sonnenfeld, a film rendezője Kelly Ripa Let’s Talk Off Camera című podcast műsorában mesélt az esetről. Az incidens akkor történt, amikor Smith és Jones egy jelenetet készültek felvenni az ügynökök speciális autójában. A jelenet forgatásához a két színészt egy hermetikusan lezárt fülkébe helyezték. Smith váratlanul bocsánatot kért Jones-tól, majd megkérte Sonnenfeldet, hogy hozzon egy létrát, hogy Jones kijuthasson a fülkéből. Miután kerítettek egy létrát, Jones azonnal elhagyta a pilótafülkét, és a stáb három órára elhagyta a színpadot.

Sonnenfeld az eset kapcsán így fogalmazott: „Will Smith egy puki-mester. És tényleg nem akarsz egy nagyon kicsi, hermetikusan lezárt helyen Will Smith pukkantásával lenni.”

A rendező azért döntött úgy, hogy inkább evakuálja a stábot, mert az senkinek nem lett volna jó, ha rossz hangulatban telnek a forgatások. Egy speciális effektekkel teli jelenetnél, mint ez, elengedhetetlen, hogy a színészek teljesen beleéljék magukat a szerepbe.

A filmek legjobb részét és a siker kulcsát J és K ügynök szerepében játszó Smith és Jones közötti kémia jelentette. Ez különösen fontos volt az első részben, mivel ez alapozta meg a kapcsolatukat a folytatásokban.

Men in Black
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Bad Boys – Mindent vagy többet
BREAKINGElőzetesek

Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét

A Bad Boys 4. főszereplőiből ezúttal tényleg rosszfiúkat csinálnak.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Filmek

Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról

Idén nyáron a rosszfiúk visszatérnek, az első hivatalos kép a Bad Boys...