Főoldal Filmek James Gunn összeeresztené a DC két brutális gonosztevőjét egy filmben
Filmek

James Gunn összeeresztené a DC két brutális gonosztevőjét egy filmben

A DC Studios egy filmben mutatna be két gonosztevőt is.

208
Az Igazság Ligája
Forrás: Warner Bros.

Jelentés szerint az Amerika kapitány: Szép új világ írója, Matthew Orton egy olyan film forgatókönyvén dolgozik, amelyben a DC Comics két brutális gonosztevőjét hozná össze. Hivatalos bejelentés nincs, de a DC Studios újabb ikonikus gonoszok bemutatására készül a filmvásznon, így Bane és Deathstroke is hamarosan visszatérhet.

A The Hollywood Reporter szerint a projekt még korai szakaszban van, és egyelőre sem színészeket, sem rendezőt nem választottak. A riport szerint Matthew Orton forgatókönyvírója kapta meg a feladatot, hogy megírja a Batman-gonoszokról szóló film szkriptjét. Orton korábban a Marvel Studios Holdlovag sorozatának írói gárdáját erősítette, valamint a Hilton Pelser főszereplésével készült Devil’s Peak című sorozat alkotója is volt.

Ahogy már mondtuk, még nagyon kezdetleges a projekt, ezért kár beszélni arról, hogy mikor jelenhet meg Bane és Deathstroke közös filmje, illetve hogy a DC Studios társelnökei, James Gunn és Peter Safran által újragondolt DC Univerzumban fog-e játszódni. Az viszont biztos, hogy bőven van történet a két gonosztevőről, amelyekből válogathatnak a készítők.

Bane már hosszú múltra tekint vissza a filmek világában, első élőszereplős megjelenése az 1997-es Batman és Robin című filmben volt látható. Azóta Batman nemezise feltűnt a Gotham-sorozatban is, és leghíresebb megjelenése Christopher Nolan A sötét lovag: Felemelkedés című filmjében volt, ahol ő volt a főgonosz Tom Hardy alakításával. Deathstroke, vagyis Slade Wilson is számos élőszereplős projektben szerepelt, többek között a 2018-as Titánok című sorozatban. A karakterre sokan emlékezhetnek 2017-ben Az Igazság Ligája zárójelenetéből is, ahol Joe Manganiello alakította.

Úgy tűnik, hogy a DC Studios ráment a gonosztevőkre, és Bane és Deathstroke filmje lehet a következő a sorban. A legismertebb közülük a 2019-es Joker Joaquin Phoenix főszereplésével. A film folytatása, a Joker: Kétszemélyes téboly, egy hét múlva jön ki a mozikban, és bár még nem tisztázott, hogy lesz-e harmadik rész, de elképzelhetőnek tartják, hogy folytatódik Joker története a DC Univerzumon kívül. A DC Comics élőszereplős filmjei közzé vehetjük még a Black Adam, a Ragadozó madarak, valamint több The Suicide Squad: Az Öngyilkos osztag című filmeket is.

Deathstroke Bane
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...