Főoldal Előzetesek Egy három és félperces előzetest kapott a Mennydörgők
Előzetesek

Egy három és félperces előzetest kapott a Mennydörgők

Egy nagy előzetessel bemutatkozott a Mennydörgők csapata.

584

Valóban a Mennydörgők csapatára van most szüksége a Marvelnél? Az antihősök húzzák ki a csávából a stúdiót? Túl sokat nem tudunk a jövőre érkező mozifilmből, mindössze annyi biztos, ami most kiderült az első nagy előzetesből. A Thunderbolts* című film első előzetesében azt láthatjuk, ahogy Florence Pugh karakterét megpróbáltatások egész sora elé állítják.

A Marvel Studios egyik legvitatottabb projektje volt a Thunderbolts*. Kezdetben senki sem lelkesedett az ötletért, mivel sokan megbélyegezték egy “olcsó Öngyilkos osztaggal”, ráadásul a sok kritikát kapott Fekete Özvegy szereplőit állítják középpontba. Az látszik, hogy a rajongók lassan kezdenek megbékélni a Thunderbolts* gondolatával, és ebben akár szerepet játszhat az is, hogy a cselekmény a régi időket idézi, felhagy a Multiverzummal, vagy Florence Pugh miatt, aki újfejt bizonyítja rátermettségét.

Az előzetesből és a pletykákból kiderül, hogy a Mennydörgők még nem alkotnak egy csapatot. Inkább antihősök társasága, akiket Valentine Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) toborzott, hogy a Bosszúállók mintájára saját csapatot vezessen. A csapatot erősíti Yelena Belova (Florence Pugh), a Vörös Őr (David Harbour), Bucky Barnes (Sebastian Stan), a U.S. Agent (Wyatt Russell), Szellem (Hannah John-Kamen) és Kiképző (Olga Kurylenko).

Bár úgy tűnik, hogy Yelena Belova vezeti ezt a szuperkatonákból álló csoportot, valószínű, hogy a csapat alulmarad. Minden jel arra mutat, hogy a valódi főgonosz az Őrszem lesz. Nincs kétség afelől, hogy végül a “jófiúk” győzni fognak.

Mennydörgők névsora jelenleg a Vörös Őr (David Harbour), Szellem (Hannah John-Kamen), Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes/A Tél Katonája (Sebastian Stan), John Walker/U.S. Agent (Wyatt Russell) és Kiképző (Olga Kurylenko). A rosszfiúkból álló csapatot Valentina Allegra de Fontaine grófnő (Julia Louis-Dreyfus) vezeti, és részben ő lehet a felelős a film pletykált gonosztevője, Sentry megalkotásáért is.

Mennydörgők bemutatója 2025. május 2-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...