Főoldal Filmek A Pókember 4. mellett Tom Holland sokkal nagyobb szerepet kaphat a következő Bosszúálló-filmekben és az MCU készülő produkcióiban
Filmek

A Pókember 4. mellett Tom Holland sokkal nagyobb szerepet kaphat a következő Bosszúálló-filmekben és az MCU készülő produkcióiban

Az MCU meghatározó szuperhőse Pókember lehet a következő években.

3
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Egy új jelentés szerint a Marvel Studios és a Sony Pictures végre megegyeztek Pókember jövőjével kapcsolatban, és minden adott, hogy Tom Holland visszatérjen, sőt, az új kontraktusa azt is lehetővé tenné, hogy az önálló film mellett más filmekben is szerepet kapjon. Ez azt jelentené, hogy Pókember új a Bosszúállók között találhatja magát.

Lassan több mint három év fog eltelni Holland utolsó Pókember-kalandja, a Pókember: Nincs hazaút premierje óta, ami a leghosszabb szünetet jelenteni, amióta Holland játssza a barátságos és közkedvelt Pókembert. Ennek a várakozásnak lassan véget vetnek, ugyanis friss hírek szerint a Marvel Studios már a cím nélküli Pókember 4. munkálatait készíti elő. Néhány hete kaptuk a hírt, hogy Destin Daniel Cretton, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője veszi át a stafétabotot Jon Watts-tól.

A mindig megbízható bennfentes hírében álló Daniel Richtman személyes Patreon-oldalán arról számolt be, hogy forrásai szerint a Sony Pictures és a Marvel Studios egy új megállapodáson dolgozik, amely lehetővé tenné Holland Pókemberének, hogy a Marvel Moziverzum több filmjében is szerepeljen. A jelentés szerint a szerződés egyik pontja, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige felügyelete alatt készülne Pókember összes önálló kalandja.

Logikus, hogy a Marvel Studios keményen harcol, hogy Holland falmászó szuperhőse állandó szereplő legyen a következő években. A franchise az elmúlt fél évtizedben több nagy nevet is elvesztett (nevezetesen Robert Downey Jr. Tony Starkját és Chris Evans Amerika Kapitányát), így most valószínűleg a stúdió keresi a következő A-listás tehetséget, aki átveheti az irányítást az új korszakban.

Kevés szó esett még a következő két Bosszúállók-filmről. Nyáron bejelentették, hogy Avengers: Doomsday címmel érkezik a korábban Bosszúállók: A Kang-dinasztia, majd egy évvel később a Bosszúállók: Titkos háború. Ha hihetünk a mostani hírnek, akkor minden korábbinál nagyobb szerepet kap Pókember ebben a két filmben. Emellett Pókember feltűnhet még a Fiatal Bosszúállók történetében is. Ezt utóbbit a Marvelek stáblista alatti jelenetében Kamala Kahn (Iman Vellani) már felvezette, amikor felkereste Kate Bishopot (Hailee Steinfeld), hogy fiatal tehetségekkel alkossanak szuperhőscsapatot. Holland Pókembere kora miatt biztos befutó lehet a csapat vezetőjeként.

Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WandaVízió
Sorozatok

A Mindvégig Agatha showrunnerjét Wanda Maximoff sorsáról faggatták

A Mindvégig Agatha ad választ arra, hogy mi történt Wandával?

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ újraforgatásának rejtelmeiről beszélt Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson az egyik nagy visszatérője a jövőre érkező Amerika kapitány:...

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Filmek

Az eredeti tervek alapján sokkal jobb lehetett volna a Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange folytatása sokkal jobb lehetett volna az eredeti tervek alapján.