Főoldal Sorozatok A Netflix megrendelte az Emily Párizsban 5. évadát
Sorozatok

A Netflix megrendelte az Emily Párizsban 5. évadát

Emily kalandja folytatódik a Netflixen, jön az 5. évad.

166
Emily Párizsban
Forrás: Netflix

A Lily Collins főszereplésével készült Darren Star sorozata, az Emily Párizsban visszatér az ötödik évaddal – jelentette be a Netflix. Collins és Star hétfőn egy meglepetés bejelentésben erősítették meg, hogy Róma továbbra is helyszíne lesz az Emily Párizsban kalandjainak.

„Izgatottan várjuk, hogy folytathassuk Emily kalandjait Párizsban és Rómában is!” – nyilatkozta Darren Star, a sorozat készítője a Netflix Tudum oldalán.

Collins a Good Morning America műsorában osztotta meg a hírt, majd az Instagramon közzétett egy videót, hogy elújságolja a jó hírt a rajongóknak.

A bejelentés röviddel azután történt, hogy a negyedik évad második része szeptember 12-én debütált. A negyedik évad egy cliffhangerrel végződött, hogy Rómában nyitott irodát az Agence Grateau, amit Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) Emilyre (Collins) szeretne bízni, és ezzel megoldódna az is, hogy a Emily kalandja Olaszországban folytatódjon új barátja, Marcello Muratori (Eugenio Franceschini) közelében.

A negyedik évad fináléja után Star a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy Róma továbbra is fontos szerepet fog játszani Emily életében. „Az Agence Grateau megnyitotta irodáját Rómában. Emily ideje most megoszlik Róma és Párizs között. Párizstól nem búcsúzik” – nyilatkozta Star, és hozzátette, hogy a sorozat egy részét Rómában fogják forgatni, de Emily Instagram-fiókja továbbra is az „Emily in Paris” névvel osztja a híreket.

Star elmondta továbbá, hogy az ötlet abból fakadt, hogy Emily irodát nyit Rómában, hogy szeretnék a sorozatot nem várt helyszínekre elvinni, és fontos szerepet játszik abban, hogy a sorozat nemzetközi kalanddá nője ki magát.

A hideg párizsi tél után a Emily Párizsban stábja és szereplői Olaszországba utaztak, hogy leforgassák Emily római vakációját a negyedik évad második részében. „Rómában lenni csodálatos volt, a legkülönlegesebb módja volt annak, hogy befejezzük ezt az évadot a stábbal” – mondta Collins a negyedik évad indulása előtt.

A negyedik évada alacsonyabb nézettséggel indított, de ebben szerepet játszott, hogy két részre bontották az új évadot. Korábban egyszerre adtak ki 10 epizódot, de a negyedik évad augusztus 15-ei premierje az előző évad nézettségének csak valamivel több mint felét érte el, 792 millió percnyi megtekintéssel rajtolt az Egyesült Államokban. Ennek ellenére a Netflix Top 10-es listájának első helyén debütált globálisan. A sorozat négy egymást követő héten szerepelt a listán.

emily parizsban 5evad informaciok ellehu w1060 h727 ojpg
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események