Főoldal Filmek Új helyszínnel és főszereplővel érkezik a Préda folytatása
Filmek

Új helyszínnel és főszereplővel érkezik a Préda folytatása

Érkezik a Préda második része új helyszínnel, új szereplőkkel.

435
Préda
Forrás: Paramount Pictures

A Paramount Pictures keményen dolgozik a 2019-es, aligátorokkal teli horrorfilm, a Préda folytatásán, és az őszi forgatást Európában tervezik – tudta meg a The Hollywood Reporter. A forgatókönyvet Andrew Deutschman és Jason Pagan írják, akik a Parajelenségek: Szellemdimenzió és az Az Almanach projekt című időutazós filmekkel váltak ismertté.

A francia származású horrorrajongó, Alexandre Aja, aki az első filmet rendezte, visszatér a rendezői székbe. Aja producerként is részt vesz a projektben, Craig Floresszal és a horror mesterével, Sam Raimivel együtt, akik mindhárman az eredeti film producerei voltak.

A Préda forgatókönyvét Michael és Shawn Rasmussen írták, a főszerepet Kaya Scodelario és Barry Pepper játszották, mint egy apa-lánya párost. A cselekmény egy floridai házban játszódik, és több aligátor vadászik főhőseinkre, miközben ötös besorolású hurrikán tombol. A film nyereséges volt, hiszen a kevesebb mint 14 millió dolláros költségvetésből 91,5 millió dolláros bevételt hozott.

A Préda 2. új szereplőgárdával és új helyszínnel érkezik, ezúttal New York városi veszélyeivel a középpontban, a források szerint.

Aja a 2003-as Magasfeszültség című francia horrorfilmmel robbant be, az amerikai stúdiókkal első nagy projektje Wes Craven 2006-os Sziklák szeme feldolgozása volt; olyan filmeket rendezett még, mint a Piranha 3D, illetve további munkái közé tartozik Joe Hill regénye alapján készült Szarvak, amelyben Daniel Radcliffe és Juno Temple játszották a főszerepeket.

889dc219a99260f082893d048cc6e89f XL
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események