Főoldal Sorozatok Bejelentették, mikor érkezik a Daredevil: Born Again, amelyhez előzetes is érkezett
Sorozatok

Bejelentették, mikor érkezik a Daredevil: Born Again, amelyhez előzetes is érkezett

A D23 Expo alatt előzetest és megjelenési dátumot kapott a Daredevil: Born Again.

329
Daredevil: Born Again
Forrás: Marvel Studios

A Daredevil: Born Again című első nagy előzetesét a pénteki a D23 Expo napján mutatták be a jelenlévőknek, és, ahogy sejteni lehetett, máris kiszivárgott az internetre. Az akciódús sneak peek rengeteg újdonságot tartalmaz, beleértve egy kapcsolatot a Ms. Marvel című sorozattal.

A D23 Expo első napján Disney Entertainment Showcase név alatt a Marvel Studios prezentációval várta a rajongókat. A panelen Kevin Feige vezetésével sorra érkeztek az előzetesek a stúdió közelgő produkcióihoz. Az este alatt végre bemutatták a Daredevil: Born Again első előzetesét, bár hivatalos formában még nem látható az interneten.

Néhányan azonban nem tántorodtak el attól, hogy rögzítsék és megosszák a világgal a felvételt. Az előzetesben többek között először láthatjuk Fehér Tigrist, Megtorlót és Matt Murdock találkozását Bullseye-jal a rácsok mögött, valamint a Félelem Nélküli Ember több különböző kosztümjét.

Továbbá egy feszült beszélgetés is lezajlik Matt Murdock és Wilson Fisk között, valamint nagy meglepetésre Kamala Khan apja, Yusuf (Mohan Kapur) is feltűnik. Természetesen a rajongók megnyugodhatnak, mert Foggy Nelson és Karen Page szerepet kap, bár igaz, ezúttal főhősünket más nővel hozza össze a sors.

„A Marvel hihetetlenül nyitott és készséges volt a korrekcióra, és hihetetlenül támogató” – mondta Charlie Cox a Daredevil: Born Again kreatív átdolgozásáról. „Kezdetben valami kicsit mást próbáltunk ki, és nagyon gyorsan felismerték, hogy talán nem működik olyan jól, mint lehetne.”

„Jelenleg úgy érzem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy nagyon elégedettek vagyunk” – tette hozzá a színész, utalva önmagára és társszereplőjére, Vincent D’Onofrióra.

A Daredevil: Born Again D23-as bemutatójának legnagyobb híre az volt, hogy hivatalosan is készül a második évad, és hamarosan kezdődik a forgatás. Az előzetes és a színészek megjelenése ellenére meglehetősen szűkszavúak voltak, különösen azután, hogy mindenki több ízben várta az információt a Disney+ várva várt új sorozatáról.

Nem tiszta, hogy a Marvel Studios miért nem mutatta be az előzetest online, de a szivárogtatások feltehetően arra ösztönzik majd a stúdiót, hogy kiadják azokat jó minőségben.

A sorozat főszereplői Charlie Cox, Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Genneya Walton, Arty Froushan, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Jeremy Earl és Ayelet Zurer. A showrunner Dario Scardapane (A Megtorló).

A trailer végén megerősítették, hogy a Daredevil: Born Again premierje 2025 márciusban lesz kizárólag a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WandaVízió
Sorozatok

A Mindvégig Agatha showrunnerjét Wanda Maximoff sorsáról faggatták

A Mindvégig Agatha ad választ arra, hogy mi történt Wandával?

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ újraforgatásának rejtelmeiről beszélt Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson az egyik nagy visszatérője a jövőre érkező Amerika kapitány:...

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Filmek

Az eredeti tervek alapján sokkal jobb lehetett volna a Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange folytatása sokkal jobb lehetett volna az eredeti tervek alapján.