Főoldal Filmek Feltűnik Harrison Ford mint Vörös Hulk az Amerika kapitány: Szép új világ kiszivárgott előzetesében
Filmek

Feltűnik Harrison Ford mint Vörös Hulk az Amerika kapitány: Szép új világ kiszivárgott előzetesében

Kiszivárgott felvételen Vörös Hulk az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

843
Amerika kapitány: Szép új világ
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios újat nem rántott elő a kalapból, a D23 Expo jelenlévőinek az Amerika kapitány: Szép új világ azon előzetesét mutatta be, amit július végén már láthattunk a San Diego-i Comic-Conon. Több mint 12 000 Disney-rajongó részvétele mellett Harrison Ford is bemutatkozott mint Vörös Hulk, és bár hivatalosan még nem osztották meg a trailert, kiszivárgott a felvétel.

Az idei nyár elején megjelent hivatalos előzetesben csak egy pillantást nyerhettünk a gonosztevőről, de most Vörös Hulk teljes pompájában látható Harrison Ford alakításában. Érdekesség, hogy “Thunderbolt” Ross elnök éppen a Fehér Ház sajtótájékoztatón alakul át, és fantasztikus látvány, ahogy Vörös Hulk megjelenik az elnök pulpitusánál.

Még nem tudni, hogyan fog Sam Wilson szembeszállni egy Hulkkal, ahogy azt sem tudjuk jelenleg, hogy Ford Vörös Hulkja egy egyszeri gonosztevőt játszik a filmben, vagy szerepe lesz az Avengers: Doomsday és Bosszúállók: Titkos háború című filmekben is.

Bármelyik eset megtörténhet, de amellett nem mehetünk el figyelmen kívül, hogy Ford átalakulása valahogyan összefügghet a Vezér visszatérésével, és az, hogy az elnök Hulk lesz… nos, ezt a tényt nehéz lesz figyelmen kívül hagyni a folytatásban.

A panelen nem kapott említést a Penge (akárcsak San Diegóban is figyelmen kívül hagyták a filmet), és a Thunderbolts* sem kapott figyelmet. Bár a film előzetesét nem vetítették le itt, kaptunk egy állóképet Florence Pugh által alakított Yelena Belováról.

Harrison Ford debütál a Marvelnél Ross tábornokként, a szerepet korábban a MCU-ban az elhunyt William Hurt játszotta. Az előzetesben megtudjuk, hogy Ross elnök szövetségesének akarja Amerika Kapitányt, akit ismét arra kérnek, hogy az amerikai kormány irányítása alatt szolgáljon, ahogyan Steve Rogers tette a második világháború idején.

Isiah Bradley később megpróbálja meggyilkolni az elnököt, ami Sam és Ross új partnerségének a végét is jelentheti.

Új belépőként Shira Haas neve is olvasható a stáblistán. Danny Ramirez, mint Joaquin Torres váltja Sam-et, aki a képregényekben egyébként szintén átveszi Sólyom szerepét. Végezetül Liv Tyler és Tim Blake Nelson, akiket legutóbb a 2008-as A hihetetlen Hulk című filmben láthattunk, szintén visszatérnek a Marvel világába.

Az Amerika kapitány: Szép új világ premierje 2025. február 13-án lesz a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WandaVízió
Sorozatok

A Mindvégig Agatha showrunnerjét Wanda Maximoff sorsáról faggatták

A Mindvégig Agatha ad választ arra, hogy mi történt Wandával?

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ újraforgatásának rejtelmeiről beszélt Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson az egyik nagy visszatérője a jövőre érkező Amerika kapitány:...

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Filmek

Az eredeti tervek alapján sokkal jobb lehetett volna a Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange folytatása sokkal jobb lehetett volna az eredeti tervek alapján.