Főoldal Filmek Így fog kinézni az élőszereplős Stitch
Filmek

Így fog kinézni az élőszereplős Stitch

Jövő nyáron a Földre érkezik mindenki kedvenc csillagkutyája!

385
Lilo és Stitch

Az élőszereplős adaptációk fénykorában a Disney újabb klasszikust kelt életre jövő nyáron, ráadásul tematikába illően. Többek között A dzsungel könyve, az Aladdin és Az oroszlánkirály után érkezik ugyanis a Lilo és Stitch, vagyis egy csillagkutya és egy kislány barátságának története.

Az ötlet 2020-ban látott napvilágot, s azóta is a legnagyobb hangsúly arra helyeződött, hogy vajon mennyire tudják majd jól visszaadni Stitch figuráját, esetleg újabb Sonic-féle rajongói közbeszólásra lesz szükség. Most előzetest ugyan még nem kaptunk, de a D23 kapcsán felfedték a 626-os kísérlet kinézetét mozgásban.

Bár Stitch mindent megtett, hogy ne lássuk, az is kiderült, hogy 2025 nyarán máris élvezhetjük Hawaii csodálatos szeretetét. Lilo szerepében Maia Kealohát köszönthetjük, Sydney Agudong játssza majd Nanit, Lilo nővérét, Chris Sanders pedig újra a kék káosz hangját szolgáltatja majd. Zach Galifianakis Stitch teremtőjének szerepét nyerte meg, Billy Magnussen pedig Pleakley ügynökét. A filmet az Oscar-díjra is jelölt Dean Fleischer Camp rendezte, a forgatókönyvet Chris Kekaniokalani Bright írta.

Lilo és StitchA csillagkutya egy fiatal hawaii lány, Lilo Pelekai történetét meséli el, aki barátságot köt a 626-os kísérletből született kék földönkívülivel, akit pusztító erőnek terveztek. Noha a rajzfilm nem tartozik a mikiegeres cég legnagyobb kasszasikerei közzé, mégis a Disney egyik legnépszerűbb rajzfilmjévé nőtte ki magát az elmúlt években, amihez három közvetlen folytatás készült és egy 2003-as tévésorozat.

lilo stitch mini 1
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események