2019 nyarán érkezik a Men in Black: Sötét zsaruk spin-off

A Sony Pictures berendelte 2019 nyarára a Men in Black: Sötét zsarúk franchise első spin-off filmjét.

A Sony Pictures berendelte 2019 nyarára a Men in Black: Sötét zsaruk franchise első spin-off filmjét.

A Deadline jelentéséből kiderült, hogy a stúdió a Men in Black frissítésén fáradozik, és két év múlva, 2019. május 17-én érkezik az első önálló film a Sötét zsarukból. A lap forrása úgy tudja, hogy a film forgatókönyvét a Vasember és a Transformers: Az utolsó lovag két írója, Matt Holloway és Art Marcum készíti, és a fim cselekménye a trilógia univerzumában játszódik.

A beszámolókból kiderült továbbá, hogy a Sony lényegében lemásolná a Universal stúdiót (a Jurassic Park franchise újraindításával), vagyis az alapötlet változatlan, csak a hozzávalókat cserélnék le, tehát sem Will Smith, sem Tommy Lee Jones nem tér vissza a spin-offban.

A munkát David Beaubaire felügyeli, produceri feladatokat Walter F. Parkes és Laurie MacDonald látják el, míg a vezető producer szerepét Steven Spielberg tölti be. Parkes egy hivatalos közleményben osztotta meg az első benyomását Holloway és Marcum forgatókönyvéről:

Annyira ritka, amikor úgy jutsz el egy forgatókönyv végére, hogy tudod, egy filmet tartasz a kezedben – Artnak és Mattnek valahogy sikerült olyan szkriptet írni, ami valódi Men in Black alap, miközben friss és új helyekre terjeszti ki a franchiset.

A rendező kilétét egyelőre homály fedi, de hamarosan érkeznek a jelöltek.

Total
0
Shares
Previous Article

A DC Univerzumán kívül játszódnak a spin-offok

Next Article

A DC hivatalosan távol tartja magát a DCEU kifejezéstől

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!