Főoldal Játékok 2019 legjobban várt tíz játéka
Játékok

2019 legjobban várt tíz játéka

Összeválogattuk, hogy szerintünk 2019-ben mely játékokkal fogjuk a legtöbb órát eltölteni Xboxon, PlayStationön vagy PC-én.

373
2019 legjobban várt 10 játéka

Days Gone

Days Gone

A Sony idén sem fogja vissza magát exkluzív címekkel, és mint a még hivatalos dátumot nem kapott Last of Us Part II, a Days Gone is a zombik világába kalauzolja el a játékost. Nyílt világú játék lesz ez is, amely az elmondottak alapján reagálni fog a tetteinkre, cselekedeteinkre. Például, ha egy teljes zombihordát kinyírunk egy területen, elképzelhető, hogy a helyükre emberek települnek be. Az előzetes alapján a történet is eléggé jónak ígérkezik.

Hype szint : 10/9

Megjelenés : 2019 április 26.

Elérhetőség : PlayStation 4

Fejlesztő : SIE Bend Studio

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

Kicsit zárójelbe tenném ezt a játékot, mert a Last of Us Part II-höz hasonlóan ez sem kapott még hivatalos megjelenési dátumot, de a legtöbb insider 2019-re várja a megjelenését. A plot az 1200-as évek japán birodalma, amely éppen mongol megszállás alatt áll és a hős szamurájokkal kell megvédeni a felkelő nap országát az invázió ellen. A harcrendszer eléggé jónak tűnik a korai gameplayek alapján, már-már túlságosan látványos is. Meglátjuk mit sikerül kihozni végül a PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro gépekből.

Hype szint: 10/9

Megjelenés: TBA 2019

Elérhetőség: PlayStation 4

Fejlesző: Sucker Punch Production

 Gears 5

Gears 5

VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE! Egy ígéretesen kinéző Microsoft exkluzív játék! A név sokaknak egy kicsit fura lehet, de a Coalition megmagyarázta, hogy az emberek amúgy is csak “Gears” ként szokták emlegetni a Gears of War széria termékeit, így elhagyták belőle a végét. Mindegy is, következtessünk el ettől. A Gears 5 egy szórakoztató, jó történetű játéknak ígérkezik. Személy szerint a széria eddigi részeit végtelenül élveztem. A sorozat történetében először Marcus Fenix és JD Fenix szerepét egy női főszereplő fogja átvenni. Kíváncsian várom, mi lesz ebből a nagy hagyományokkal rendelkező franchise játékból, reményeim szerint még erre a konzolgenerációra kiadják.

Hype szint : 10/9

Megjelenés : TBA 2019

Elérhetőség : Xbox one, Windows

Fejlesztő : Coalition

Wolfenstein Young Blood

Wolfenstein Young Blood

A Wolfestein 2 : New Colossus ismét elhozta a szériának a megérdemelt rivaldafényt. Egy eléggé eltalált, hangulatában zseniális játék volt, amelyre a közönség is elismerően tekintett. Az idei évben a várakozásokkal ellentétben azonban nem ennek a folytatását kapjuk meg, hanem egy spin-offot, melyben Blazkowicz és Anya ikerlányai kapják a főszerepet. Egészen pontosan 19 évvel a New Colussus után fog játszódni egy alternatív 80-as években, melyben a feladat a jó öreg Terror Billyt megtalálni.

Hype szint : 10/9

Megjelenés: TBA 2019

Elérhetőség : PlayStation 4, Xbox One, Windows

Fejlesztő : Machine Games

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.