Főoldal Játékok 2019 legjobban várt tíz játéka
Játékok

2019 legjobban várt tíz játéka

Összeválogattuk, hogy szerintünk 2019-ben mely játékokkal fogjuk a legtöbb órát eltölteni Xboxon, PlayStationön vagy PC-én.

371
2019 legjobban várt 10 játéka

Összeválogattuk, hogy szerintünk 2019-ben mely játékokkal fogjuk a legtöbb órát eltölteni Xboxon, PlayStationön vagy PC-én.

A tavalyi év rengeteg jó és remek játékot tartogatott számunkra. A PlayStation exkluzívok hatalmasat mentek, ilyen volt például az év játéka címre esélyesnek tartott God of War, amely nagyon sokat újított az eddigi hagyományokkal szemben. Nem mehetünk el szó nélkül a Spider-Man és a Detroit: Become Human mellett sem. A Sony egyre erősebb jelenlétét a magyar játékkonzol piacon alátámasztja, hogy ezek a játékok egytől-egyig honosítottan érkeztek hozzánk, tehát magyar felirattal. Multiplatformon is olyan meghatározó játékokat kaptunk az évben, mint a rég várt Red Dead Redemption 2, az Assassin’s Creed Odyssey vagy akár az új Tomb Raider széria befejező része, Shadow of the Tomb Raider. Voltak azonban az évnek csalódásai is, gondolhatunk itt a Battlefield 5-re, ami még az egészen jó játék határát súrolja, viszont a Fallout 76-al semmi sem jött össze a Bethesdanak, amit terveztek. A mostani esztendő is rengeteg jóval kecsegtet számunkra, lássuk hát az idei kínálatot!

2019 legjobban várt tíz videojátéka

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II

Az általam és az egész szaksajtó által talán az év legnagyobb durranásának tartott The Last of Us Part II részt választottam az első helyre. A Naughty dog sosem okoz csalódást, és meglepő lenne, ha éppen ezzel a játékkal kezdené ezt el. Az első rész varázslatos történetelmesélése és grafikája után itt még nagyobb dobásra készülhetünk! Valószínűleg még 2019-ben megérkezik PS4-re, ezzel azonban még meg kell várnunk a hivatalos bejelentést. Ellie ( és Joel?) új kalandja hatalmasat szólhat, reményeink szerint még az idén. Ha az első rész hangulatát csak részlegesen is tudja hozni, valószínűleg nem kérdés az Év Játéka címet mi fogja elhódítani. Mivel a szintén Naughty Dog által jegyzett Uncharted széria részei az évek folyamán egyre csak jobbak lettek, itt sem várok meglepetést a minőséggel kapcsolatban.

Hype szint : 10/10

Megjelenés : TBA 2019

Elérhetőség : PS4 

Fejlesztő : Naughty Dog

 Metro Exodus

Metro Exodus

Dmitry Glukhovsky regénye alapján az A4 Games eddig már készített két igen sikeres játékot. A Metro: 2033 és a Metro: Last Light, két zseniális produktum volt a korban egészen szép grafikával. Az egész franchise a hangulaton alapul, amelyet a bezárt metróban való harc különböző szörnyekkel, és Artyom kalandjának egy egészen egyedi elegye adja. Az új rész egy kicsit más lesz, hiszen nem a föld alatt, hanem a szépen lassan újraéledő felszín rejtelmeivel küzdünk majd meg. A történet közvetlenül a Last Light után veszi fel a fonalat, a feladat kimenekülni Moszkvából valahogy, egy vonat segítségével. Remélem a srácok ezt a feladatot is sikerrel veszik és legalább olyan jó lesz, mint az előző kettő.

Hype szint :10/10

Megjelenés : 2019 február 15. 

Elérhetőség : PlayStation 4, Xbox One, Windows

Fejlesztő: 4A Games

Resident Evil 2

Resident Evil 2

A Capcom megint megcsinálja! A 7. rész sikerén felbuzdulva és a fanatikus rajongói igények meghallgatása után teljesen újraírják a második játékot az alapjaitól. Az 1998-as klasszikust a Resident Evil 7 grafikus motorjával és harmadik személyes nézettel dobják fel a kor igényei szerint. Reméljük minimum annyira ijesztő lesz, mint az eredeti volt! A trailer alapján igazi zsigerig hatoló félelem lesz úrrá rajtunk, amelyet a széria eddig is annyira jól tudott.

Hype szint: 10/7

Megjelenés : 2019 Januar 25.

Elérhetőség : PlayStation 4, Xbox One, Windows

Fejlesztő: Capcom

Anthem

Anthem

Röviden, velősen az Electonic Arts válasza a Destiny sikerére. Egy gigantikus sci-fi univerzumban lövöldözhetünk másik játékos által irányított karakterekre, miközben a sztori sem ígérkezik rossznak, hisz azok a BioWare-s srácok készítik, akik a Mass Effect sorozatot, a Dragon Age Inquisitont és a Star Wars : The Old Republicot jegyzik. Fingers crossed, hogy felérje a hype szintjét és az EA végre egy elfogadhatónál jobb játékkal rukkoljon elő, a Frostbite 3-as motorja minden alapot megad nekik ehhez.

Hype szint 10/6

Megjelenés : 2019 február 22

Elérhetőség : PlayStation 4, Xbox One, Windows

Fejlesztő : BioWare

Crackdown 3

Crackdown 3

Végre valahára rengeteg csúszás után idén megjelenik a Terry Crews nevével fémjelzett Microsoft exkluzív lövölde. Őszintén megvallva a kettővel játszottam még Xbox 360-on, nem ragadott el a stílusa, de a műfaj rajongói ebben sem fognak csalódni. Februárban végre a kezükbe vehetik, vagy letölthetik az Xbox One konzoljukra vagy Windowsra.

Hype szint : 10/5

Megjelenés : 2019 Február 15

Elérhetőség : Xbox One, Windows

Fejlesztő : Sumo Digital

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.