Főoldal BREAKING 2019-ben 4 Batman-filmet is bemutatna a DC? Atya! Úr! Isten!
BREAKINGFilmek

2019-ben 4 Batman-filmet is bemutatna a DC? Atya! Úr! Isten!

A mostani hír vagy nagyon durván kacsa, vagy igaz, és akkor a DC/Warner Bros. párosnál elgurult a gyógyszer.

715
The Batman

A mostani hír vagy nagyon durván kacsa, vagy igaz, és akkor a DC/Warner Bros. párosnál elgurult a gyógyszer.

Batmanből soha nem elég, nemde? Úgy tűnik, hogy nem csak a rajongók gondolják így, hanem a Warner Bros. és a DC Comics is, ugyanis a legfrissebb hírek szerint 4 Sötét lovag filmmel is készülnek 2019-ben, melyek Gotham városában játszódnak majd, fókuszban pedig Bruce Wayne és az ő alteregója, Batman áll, akivel már tavaly a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben találkoztunk.

Superman éveken át tartó hegemóniája megtörni látszik a DCEU-nál, amit Az Igazság Ligája is megerősít, hiszen annak oszlopos szuperhőse nem más lesz, mint Batman. Sőt, voltak arról szóló pletykák is, hogy esetleg a júniusban érkező Wonder Woman-ben cameozni fog Batman – ezt mai napig nem erősítették meg.

Miután év elején Ben Affleck kijelentette, hogy a nem tudja vállalni sem a forgatókönyv megírását, sem a rendezését a The Batman-filmnek, gyorsan leszerződtették a A majmok bolygója franchise zsenijét, Matt Reeves-t, aki a hírek szerint alapos átszervezésbe kezdett. Vitathatatlanul Batman a legnépszerűbb a DC kánonban, így érthető a nagy felhajtás.

A legfrissebb hírek a Reddit fórumán tűntek fel, ahol azt állítják, hogy a Warner Bros. Batman 80. évfordulója alkalmából több filmmel is készül 2019-ben. A következő tervet senki sem erősítette meg, pusztán csak bennfentes forrásokra hivatkozva állítják:

A terv az 2019-re, hogy négy Batman-filmet is bemutatnak. A Gotham City Sirens-t Valentin-nap környékén, Memorial Day hétvégéjén a Nightwing-et, augusztusban a Batgirl-t és novemberben a The Batman-t. A stúdió ezzel ünnepelné meg Batman 80. évfordulóját. A The Batman-filmben továbbra is szerepet kap Deathstroke (Joe Manganiello), de már nem mint fő antagónista. Matt Reeves nagyobb értékű filmet szeretne készíteni, melyben a „Bat család” több tagja és a több gazfickó is szerepet kap. Ezen kívül még két Batman animációs filmet is bemutatnának ebben az évben. Az egyik a The Long Halloween adaptációja lesz.

Grant Wilson lehet a Nightwing szólófilm rossz fiúja, akit Roland Desmond bérel fel, hogy iktassa ki az összes maffiavezért Bludhaven-ben.

A Suicide Squad 2 vagy a Dark Universe valószínűleg az Aquaman korábbi premiernapján érkezik.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatás rendezői listáját már nem Mel Gibson vezeti, hanem Jaume Collet-Serra és Ruben Fleischer a legújabb jelöltek. A forgatókönyvön jelenleg is dolgoznak David Ayer ötletei alapján. Harley Quinn helyét Killer Frost veszi majd át a filmben, ő lesz az új női vezető.

A The Dark Universe szkriptjén az utolsó simításokat végzik. A sztori alapját Guillermo Del Toro korábbi ötletei adták, és újraírták, hogy a film kapcsolódjon az univerzumhoz. Ha Doug Liman is kész, akkor nyár elején kezdődhet is a forgatás.

Négy másik filmmel készülnek 2020-ra. A Warner Bros. azt szeretné, ha ebből két alacsonyabb költségvetésű, valamint másik két nagyobb büdzsével gazdálkodó alkotások érkeznének évente. Most éppen Jonathan Levine nevét beszélik a The Flash rendezői székébe. Valószínűleg 2020-ben tényleg érkezni fog az évek óta halaszgatott The Flash-film. Minden bizonnyal Matthew Vaughn írja majd Az acélember 2 szkriptjét, ha zöld utat kap a rendezés.

Mindez őrülten hangzik, nem? Valaki csak nagyot mert álmodni, és egy hosszúra nyúlt éjszaka után ilyen őrültséget kezdett el karattyolni, vagy a stúdiók tényleg apait-anyait beleadnak, csak hogy visszavágjanak a Marvelnek? Ha mindez igaz, akkor napokon belül jöhet a hivatalos bejelentés.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...