x
Close


Közelgő események

Filmek

2018-ig nem kezdenek bele a Suicide Squad 2 forgatásába

Joel Kinnaman elárulta a hétvégén, hogy 2018-ig várnak az Öngyilkos osztag – Suicide Squad második részével.

2018-ig nem kezdenek bele a Suicide Squad 2 forgatásába
  • Publishedjúnius 6, 2017

Joel Kinnaman elárulta a hétvégén, hogy 2018-ig várnak az Öngyilkos osztag – Suicide Squad második részével.

Rick Flagget alakító Joel Kinnaman megjegyezte, hogyan is állnak a Suicide Squad 2 fogatókönyvével, illetve kitért arra is, hogy legkorábban mikor mehetnek vissza a kamerák mögé, hogy filmre vigyék az újabb őrült kalandot. A színész elmondta, hogy 2018-ig biztosan várni kell, idén nem játszik a második rész. De mi helyzet a rendezővel, a Warner Bros. továbbra is Mel Gibsont akarja rendezői székbe?

A The Hollywood Reporter frissen készített interjújából kiderült egy s más Kinnaman szerepéről, miközben új House of Cards ötödik évadját reklámozta be:

Amennyire én tudom, írják a szkriptet és szerintem a terv az, hogy valamikor 2018-ban fogatni kezdjük a filmet, de ez változhat. Minden bizonnyal visszatérek a folytatásban.

Egy ideje már tudjuk, hogy a stúdió nagy erőkkel kutatja David Ayer utódját, miután ő most a Gotham City Sirens női szuperhősfilmre koncentrál. A leendő új rendező kapcsán még Mel Gibson neve is felröppent, majd később a színész meg is erősítette a pletykákat, hogy valóban tárgyalásokba kezdtek, de még nem dőlt el semmi sem. Legutóbb pedig éppen az Arthur király: A kard legendája rendezőjét, Guy Ritchiet dobták be a kalapba. A film forgatókönyvét az az Adam Cozad írja, aki a Tarzan legendáját is jegyezte.

Ha a filmet csak jövőre kezdik el forgatni, akkor az azt jelenti, hogy 2019-ben kerülhet a mozik műsorkínálatára legkorábban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.