x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A 10 legdögösebb csaj Westerosban

Az HBO sikersorozatában számtalan szebbnél-szebb színésznőt láthattunk az évek során. Ebben a videóban összegyűjtöttik a 10 legszebbet közülük. Vajon Daenerysen túl is van élet?

  • Publishedjanuár 15, 2017

Az HBO sikersorozatában számtalan  szebbnél-szebb színésznőt láthattunk az évek során. Ebben a videóban összegyűjtöttik a 10 legszebbet közülük. Vajon Daenerysen túl is van élet?

Az egyszeri Trónok harca rajongónak manapság nem sok öröme van. Bár Martin bácsi halad az új résszel, de a megjelenésre sajnos nincs fix időpont. Az új évad pedig még mindig hónapokra van. Bár várhatóan hamarosan beindul az HBO marketing gépezet és jönnek a fotók, infók és előzetesek, de addig is úgy gondoltam kedvezek egy kicsit a sorozat rajongóinak. Ebben a listában összegyűjtöttem, hogy szerintem kik a legszebb hölgyek a sorozatban. A helyezéseket azért ne vegyétek véresen komolyan, a szépség egy nagyon szubjektív értékmérő így nyilván mindenki listája máshogy nézne ki. Szerintetek ki a legszexibb csaj Westerosban?

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.