a
Archívum

Állandóan csak a helyet keresed az iPhone-on, nem tudod, hogy mi foglal annyit, és hogy szabaduljunk meg a felesleges adatoktól? Mutatjuk!

A sok hasznos autós mobilalkalmazásból kigyűjtöttük nektek azt az öt leghasznosabbat, amik nélkül ma már nem szabad elindulni. Nektek megvannak?

Idén is lezajlott a CES és számtalan újdonsággal leptek meg minket a technológiai ipar nagyágyúi. Mostani cikkünkben 5 új okostelefont szedtünk össze, amelyet a las-vegasi expón lepleztek le

Jó telefon 40 ezer alatt? Egyáltalán nem lehetetlen! Mostani írásunkban 4 okostelefont és egy hagyományos készüléket mutatunk be, amelyek szerintünk ideális azoknak, akik kedvező áron vásárolnának telefont:

Különösen tündökölnek majd az okostelefon gyártók, így 2018-ban számtalan, minden korábbinál jobb telefont ismerhetünk majd meg.

Sokak karácsonyfája alatt lapult egy-egy új okostelefon. Akár kaptad, akár vásároltad, egy biztos: számtalan dolgot csinálhatsz vele! Most 5, rendkívül hasznos kiegészítőt mutatunk be, amelyekkel még többet kihozhatsz

Black Friday akciók, olcsóbban vásárolhatsz iPhone 6S Gold, Sony Xperia XZ Premium, HTC U11, Cat és Lenovo P2 okostelefonokat.

November 18. és 19. között rendezték az őszi PlayIT-et a Hungexpón, amire természetesen mi is kilátogattunk.

Tegnap jelent meg a Star Wars Battlefront 2 játék, amit gyorsan mi is kézbe vettünk, és teszteltük.