a
FőoldalFilmekSnoke vezér nem Darth Plagueis a Star Wars VIII-ban

Snoke vezér nem Darth Plagueis a Star Wars VIII-ban

Nagyon régóta megy arról a találgatás, hogy Snoke elnök kit alakít az új Star Wars trilógiában, esetleg egy nagy Sith mester tért vissza, akinek sikerült legyőznie a halált már.

LucasFilmtől Pablo Hidalgo nyugtatta meg a kedélyeket, és rántotta le a leplet a régóta ment pletykákról, hogy a Star Wars: Az ébredő Erőben feltűnő Snoke Legfőbb vezér valóban Darth Plagueist játszaná, aki anno Darth Sidious mester volt.

Íme a válasz:

Sidious megölte Plagueist. A mestere fölé emelkedett. Ez a Sith-ek végzete. Meghalt. Ezt a három szót vártátok.

Sajnos ezzel csak olajat öntött a tűzre, mert továbbra sem tudjuk, hogy az Első Rend nagyura kicsoda a Star Wars univerzumban, és honnan tanulta meg használni az Erőt.

Megosztás:
Pontozd a cikket

<p>Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.</p>

  • Айзек Азимов

    Na és mi van akkor, ha mégsem halt meg Darth Plagueis, hanem eljátszotta a halálát? Vagy mi van akkor, ha klónozták? Esetleg az is előfordulhatott, hogy tényleg meghalt, de feltámadt a halálból?

    • Benne van, hiszen tudjuk, hogy a Disney “átírta” a történeteket, tehát nem a könyvek cselekményeit/családfáját követi.