Főoldal Filmek 2019 elején már foroghat A galaxis őrzői vol. 3.?
Filmek

2019 elején már foroghat A galaxis őrzői vol. 3.?

James Gunn korábban már megerősítette, hogy 2020-ban érkezik A galaxis őrzői vol. 3., de mikor indul a forgatás?

562

James Gunn korábban már megerősítette, hogy 2020-ban érkezik A galaxis őrzői vol. 3., de mikor indul a forgatás?

Egy frissen megjelent cikk arról árulkodik, hogy A galaxis őrzői vol. 3. akár már 2019 elején foroghat Atlantában, hogy tartani tudják a 2020 májusára, vagy későbbre kitűzött bemutatót – a stúdiónak három szabad helye van 2020: május 1., augusztus 7. és november 6. James Gunn nyáron jelentette be a közösségi oldalán, hogy elkészült az Őrzők harmadik részének fogatókönyvével, ami még csak egy vázlat, nem végleges. A rendező ugyan nem árulta el, hogy mikor kezdik forgatni a filmet, de talán a napokban erre is sor kerül majd.

A filmet az atlantai Pinewood Studios falai között forgatják majd, ami az elmúlt évek alatt számtalan Marvel-filmnek adott otthont. Lassan akár át is nevezhetik a stúdiót Marvel Studiosra, hiszen legutóbb a Russo fivérek bérelték ki közel két évre a gyárat.

Az Őrzőkkel legkorábban idén áprilisban találkozunk a Bosszúállók: Végtelen háborúban, de jövőre is látjuk őket a mozikban, hiszen visszatérnek a Bosszúállók 4.-ben, ami komoly kihatással lehet a csapat további életére is. Gunn tavaly elmondta, nem biztos benne, hogy a harmadik rész után a jelenlegi Őrzők csapattal folytatják a franchiset – már ha folytatják. Számításba jöhetnek úgynevezett spin-off részek is, de még az sincs kizárva, hogy új Őrzők bukkannak fel. Adam Warlockot már láttuk A galaxis őrzői vol. 2. stáblista utáni jelenetében, de egyelőre a Marvel nem kívánja felhasználni a karaktert. Az Őrzők új részével valószínűleg 2020. május 1-jén találkozunk, de még az augusztusi premier is szóba jöhet, akárcsak az első filmnél – hiszen az Őrzők első részét 2014 nyarán mutatták be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események