Főoldal Filmek 2019-ben ismét lesz Star Wars Celebration!
Filmek

2019-ben ismét lesz Star Wars Celebration!

A Lucasfilm bejelentette, hogy egy év kihagyást követően jövőre ismét megrendezésre kerül a Star Wars Celebration, de egy új helyszínen.

625

A Lucasfilm bejelentette, hogy egy év kihagyást követően jövőre ismét megrendezésre kerül a Star Wars Celebration, de egy új helyszínen.

A rajongóknak nem kell bemutatni, hogy mit jelent a fogalom, vagyis a Star Wars Celebration, de azért akadnak olyanok is, akik most először hallják. A Celebration nem más, mint a Csillagok háborúja hivatalos és legnagyobb nemzetközi eseménye, ahol a színészek és a stúdió interaktív programokkal, panelekkel, bemutatókkal és bejelentésekkel várják a kilátogatókat. Általában ezen az eseményen leplezik le a készülő új filmeket, és a már leforgatott részek itt kapnak előzetest – tavaly a Star Wars: Az utolsó Jedik ezen az eseményen kapta meg első trailerét is.

Az idei elmaradt, de már biztos, hogy 2019-ben nem maradunk Celebration nélkül, sőt, a 20. évfordulót ünneplő esemény egy teljesen új helyre látogat, a szelek városába, mégpedig Chicagoba. A Star Wars Celebrationt 2019. április 11. és 15. között tartják majd a McCormick Place épületben, ahol minden bizonnyal bemutatják nekünk J.J. Abrams Star Wars: Episode IX. első előzetesét, de az sem kizárt, hogy ezen az eseményen jelentik be hivatalosan az Obi-Wan Kenobi spin-offot. Vagy ki tudja még, hogy milyen más projekteket lepleznek le, főleg a napokban fellebbent Lando Calrissian spin-off után.

A jegyelővétel június 5-én kezdődik a hivatalos oldalon, így ha esetleg tervezed, hogy ellátogatsz a jövő évi eseményre, akkor már most érdemes megvenned a jegyed.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

A negatív reakció ellenére megdöntötte a Lucasfilm nézettségi rekordját Az akolitus

Ezt nektek emberek! A negatív hullám ellenére Az akolitus nézettségi rekordot döntött.

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.